• ...

Levering til private

Køb for over 499 kr. og få din ordre frit leveret til din hjemmeadresse.

 

Der kan ske levering til adresser i Danmark. Levering til adresser er ikke muligt i Grønland, på Færøerne samt ikke-brofaste øer. I disse tilfælde leveres til nærmeste afskibningshavn efter nærmere aftale. Dette gælder uanset hvilken adresse, der står angivet på ordrebekræftelse.

Vi tilbyder hurtig levering inden for 3-4 hverdage. Vi leverer ikke weekender og på helligdage. Du modtager et track og trace nummer fra transportøren, så snart vi har sendt din ordre.  

*Gælder ikke tapeter og DETALE CPH produkter (Kabric, KC14, SPACE One Tone, SPACE Two Tone, Topcoat) her er leveringstiden 5-7 hverdage.

 

Kan jeg altid returnere?

Der er 30 dages fortrydelsesret ved køb på www.flugger.dkFortrydelsesretten udløber 30 dage efter den dag, varen er modtaget.

Har du købt en vare, der af sundhedsmæssige eller hygiejnemæssige grunde er forseglet, og har du brudt denne forsegling, kan varen ikke returneres. Ved forsegling skal også forstås emballage, der har til formål at beskytte varen og sikre, at varen ikke har været åbnet.

Produktet skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dag, hvor du har meddelt fortrydelse. Varen sendes til:

Flügger House
Erhvervsvej 25
2610 Rødovre

ATT: Kundeservice

 

Mulighed for at returnere i en Flügger A/S butik.

Medbring blot kvittering og varerne til en valgfri Flügger Farver butik inden for fortrydelsesfristens udløb for at returnere disse.