Flügger støtter WorldPride og EuroGames

I august 2021 afholdes WorldPride & EuroGames i København og Malmø. Flügger har indgået partnerskab med Copenhagen 2021, der afvikler eventet og ønsker i den forbindelse at sætte fokus på dialog som middel til at opnå større forståelse, rummelighed, åbenhed og respekt for forskellighed.
1

København og Malmø danner i august 2021 rammerne for WorldPride & EuroGames, som afvikles af Copenhagen 2021.

#FromFlüggerWithLove
Sammen kan vi dække had med kærlighed. Post et billede med #FromFlüggerWithLove, hvis du ser hadebeskeder på en mur i det offentlige rum.

Læs mere her

2

Som en del af partnerskabet har Flügger givet vores velkendte farveprøver et nyt farvestrålende design, og for hver solgt farveprøve i Danmark, Sverige og Norge donerer Flügger 3,5 kroner til Copenhagen 2021.

Læs mere her

3

Vi sætter scenen for dialog

Under WorldPride & EuroGames planlægger Flügger at stille en række ’dialogbænke’ udvalgte steder i København.

To af Danmarks mest anerkendte kunstnere, Michael Kvium og Maria Rubinke, har sagt ja til at dekorere to af disse bænke, og begge har fået frie hænder til at skabe deres fortolkning af en dialogbænk.

Maria Rubinkes værk “No walk in the park” og Michael Kviums værk “Blind date bench” vil efter WorldPride & EuroGames blive solgt på auktion, og overskuddet vil gå til Copenhagen 2021.

Se det officielle website her