Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Farver, farveprøver og farvekort

 

Se et udvalg af vores mange farver, vælg din favorit og bestil online direkte til hoveddøren. Du kan også bestille en af vores A5 farveprøver - lige til hænge op på væggen, så du kan teste farven af, inden du beslutter dig.

COLORS THAT MATTER

Farver er ikke bare til pynt. Slet ikke når det angår vores indretning og dagligdag, og faktisk har de en stor og uvurderlig betydning for de fleste her i livet. Farver er en unik mulighed for det enkelte menneske til at udtrykke sig selv på, og vise brudstykker eller sågar hele sider af sig selv via ekspressive og levende nuancer. Derfor er det typisk en stor beslutning, når folk skal træffe et farvevalg - hvad end det er til væggen, loftet eller en køkkenlåg.

Der er mange valgmuligheder, der er endnu flere nuancer og man kan let komme galt afsted med en farve, hvis man tager en forhastet beslutning. Derfor er det en god idé, at give sig ekstra god tid til farvevalget inden du påbegynder dit malerprojekt. Måske kan det endda være ideelt at sætte en hel dag af til udvælgelsesprocessen. Overvej grundigt hvad farverne signalerer - og ikke mindst, hvad de siger om dig, dit væsen og din personlighed. Du kan også overveje, hvordan farverne passer til stemningen i det rum, du ønsker at male. Er der et bestemt tema i din indretning, kan det være en idé, at forsøge at parre det med en matchende farve.

Hvis du er meget i tvivl om farvevalget, kan du eventuelt kigge vores mest populære farver igennem, som du finder under siden, “Et udvalg af farver”. Du kan også bestille en eller flere farveprøver hjem, så du kan teste farvens effekt og design inden du får en maling tonet i farven. Du kan bestille farveprøver under siden, “A5 Farveprøver”. Du kan også lade dig inspirere af et af vores farvekort som du finder under siden, ‘Farvekort til maling”.