Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Nu kan du få Notes of Colour hos Flügger

Notes fortsætter som en integreret del af Flügger-brandet, og de stilfulde farver fås både online og i Flüggers butikker

 

Se alle de smukke farver fra Notes of Colour her og køb dem online eller i en af vores butikker. Populære Grey Limit, Double Truffle, Coco Pink og Beige Blend samt de 36 andre elegante farver i Notes-farvekortet finder du nu kun her hos Flügger, men du er naturligvis stadig sikret Svanemærket maling i allerhøjeste kvalitet. 

Notes of Colour eksisterer ikke længere som selvstændigt brand og webshop, men farverne lever videre hos Flügger, og alle Flüggers malinger kan tones i de Notes-farver, du har forelsket dig i.

Hvor Notes of Colour hidtil har tilbudt maling i to varianter, Pure Matt og Soft Gloss Finish, bliver de fremover tilgængelige på tværs af Flüggers mange maling-serier såsom Dekso, Perform, Flutex med flere.  

Vælg Dekso 1 for ultramatte vægge

For det allerbedste resultat anbefaler vi Dekso 1 Ultramat. Vores ultramatte vægmaling med refleksfri finish, der sikrer perfekt farvegengivelse. Den er både smudsafvisende og slidstærk, så farven fremstår smuk i længere tid. Dekso 1 minder meget om Pure Matt fra Notes of Colour.

Køb Dekso 1 Ultramat

Vælg High Finish 20 til paneler og døre

Som træmaling til dine paneler, døre, karme og lignende anbefaler vi vores High Finish 20, der skaber en elegant, halvmat overflade. Perfekt til projekter med krav til høj æstetisk.

Malingen modstår almindelig snavs og let slid, og den kan rengøres med almindeligt rengøringsmiddel på en opvredet klud. 

Køb High Finish 20