Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Heritage er det bedste fra Fionas egen lange historie indenfor tapet. Tapeterne er inspireret efter bestemte kunsthistoriske perioder. Nogle er moderniseret en smule, andre er holdt helt som de originale Fiona tapeter.

Fiona heritage - klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

I vores arkiver har vi fundet de mest toneangivende design inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau. 

Resultatet er tapetkollektionen Fiona heritage, hvor man både har genoptrykt gamle tapeter eller ladet sig inspirere af elementer i motiverne i de gamle tapetbøger.

Fionas lange historie

Product Manager Anne Mette Jacobsen, som har ansvaret for Fiona wall design, fortæller:

- Der er ikke så mange i verden, som har den historie, som Fiona har. Det har længe været vores ønske at vise vores lange historie siden 1896 frem. I denne tapetkollektion kan vi vise en alsidighed i kunstretninger og varierende tiders inspiration.

Tapet skaber stemning

I forbindelse med lanceringen af kollektionen har Fiona samarbejdet med den anerkendte stylist Uffe Buchard, Creative Director i Darling Creative Studio for at skabe udtrykket omkring ”heritage”. 

Uffe Buchard har altid haft en svaghed for tapeter og den stemning de bringer ind i indretningen, og han siger, 

- I øjeblikket ser vi en stigende tendens til, at boligen skal være meget mere personlig og i langt højere grad afspejle, hvem der bor i den. Her er tapeter jo et kærkomment og nemt værktøj, der kan være med til at signalere den helt individuelle smag og atmosfære. Med vintage kollektionen er det endog nemt at få lidt nostalgi og historie tilbage i hjemmene. Intet er lige nu så moderne som det.

Du kan se Fiona heritage online her eller endnu bedre opleve tapeterne rigtigt i din lokale Flügger farver, som du finder her.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Tapetkollektion

DETALEs første tapetkollektion

EDGE er en klassisk tapetkollektion krydret med tydeligt DETALE DNA

Kreativ effektmaling, indfarvet spartelmasse, tapet og gulvprodukt

DETALES-produkter inspirerer til en kreativ og legende proces og giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit hjem.

Inspiration og farver til køkkenet

Vores tre farver ”English Mist”, Embassy Grey” og "Modernisme Grå no. 32" er oplagte farver til et køkken, der både skal kunne rumme lækkert interiør, arbejdsglæde og ro.

KABRIC Floor er et nyt unikt produkt fra DETALE

Tekstur og personlighed er garanteret, uanset om du vil ændre eksisterende overflader eller skabe helt nye gulve derhjemme.

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.

Indefarver

Skab harmoni mellem væg og træværk i din bolig

Tre gode bud på, hvordan du med maling skaber et harmonisk hjem ved at farve væg og træværk i din bolig.

INDEFARVER

Badeværelse før og efter

Maling i nye farver på badeværelset er en god investering.