Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Flügger gulvmaling

Slidstærke gulve opnås med maling beregnet til brugsbetinget slid. Få fingrene i produkter med hårdføre egenskaber, som giver mondæne og blanke gulve. Du kan fryde alle gulve i boligen med gulvmaling fra Flügger.

8 varer
Flügger Interior Stop Primer - Spærregrunder
Fra 199 kr.
Brugbar efter 24 timer
Flügger Acryl Gulvmaling - beton og træ
Fra 259 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Brugbar efter 12 timer
Flügger Floor Paint PU - Polyurethan gulvmaling
Fra 339 kr.
Mat
Blank
Glans
Brugbar efter 24 timer
Flügger Epoxy Gulvmaling 2K - Slidstærk epoxy maling
Fra 469 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger Betonsealer - Betongulv støvbinder
Fra 899 kr.
Farveprøve - Heldækkende
Fra 59,95 kr.
Mat
Blank
Glans
Viser 8 varer af 8

Hvilken maling til gulv?

Hos Flügger finder du vores populære Acryl Gulvmaling. Med sine slidstærke og diffusionsåbne egenskaber, egner den sig især til beton- og trægulve. Glansen er halvblank, som giver betagende lysrefleksioner fra dagslysets indfald. Find din farve og oplev det mondæne udtryk selv.


Male gulv med epoxy

To-komponents epoxy gulvmaling er utvivlsomt én af de bedste valg for ekstra slidstærke overflader. Drømmer du om flotte glatte og blanke gulve i garagen eller stuen, er epoxy-maling ideel til større belastninger og brugsbetinget slid i hverdagen. Med sit kemikaliebestandige indhold fås ikke en kraftigere gulvmaling end denne. Når du arbejder med epoxy, er det vigtigt at du som minimum beskytter dig med lange ærmer og bukser, samt handsker. Selvom at epoxy i større grad ikke er sundhedsskadelig, skal man altid være påpasselig med produkter som i høj grad er kemikaliebestandige. Dampe under påførsel og tørring kan belaste indeklimaet markant, så luft ud op til flere dage efter påførsel. Derudover kan huden reagere negativt ved kontakt. Ikke desto mindre, får du utrolig nydelige og slidstærke overflader, som holder i mange år fremover.


Hvis gulvet tidligere er malet

Har du gulve, f.eks. trægulve, som tidligere er malet, hvor du ønsker at male igen - endda med en ny farve? Begynd med at rense gulvet med grundrens. Når gulvet er tørt, så skal du blot matslibe gulvet let med finkornet sandpapir. Du kan enten gøre det i hånden, dette tager bare tid, eller du kan bruge en excentersliber eller rystepudser til arbejdet. Derefter anbefaler vi at du påfører en grunder for bedre vedhæftning.


Sådan gør du:

Vær opmærksom på:

  • Rens skidt og smuds væk med grundrens Fluren 37
  • Huller i gulvet skal spartles med Acrylspartel
  • Matslib overfladen med korn 120
  • For bedre vedhæftning, anvend grunderen Interior Primer
  • Epoxy-maling er i to komponenter, hvor den ene del er hærder, som tilsættes og grundigt omrøres i selve blandingen, for at opnå den rette konsistens og virkning.

Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!