Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Heritage er det bedste fra Fionas egen lange historie indenfor tapet. Tapeterne er inspireret efter bestemte kunsthistoriske perioder. Nogle er moderniseret en smule, andre er holdt helt som de originale Fiona tapeter.

I vores arkiver har vi fundet de mest toneangivende design inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau. 

Resultatet er tapetkollektionen Fiona heritage, hvor man både har genoptrykt gamle tapeter eller ladet sig inspirere af elementer i motiverne i de gamle tapetbøger.

Fionas lange historie

Product Manager Anne Mette Jacobsen, som har ansvaret for Fiona wall design, fortæller:

- Der er ikke så mange i verden, som har den historie, som Fiona har. Det har længe været vores ønske at vise vores lange historie siden 1896 frem. I denne tapetkollektion kan vi vise en alsidighed i kunstretninger og varierende tiders inspiration.

 

Tapet skaber stemning

I forbindelse med lanceringen af kollektionen har Fiona samarbejdet med den anerkendte stylist Uffe Buchard, Creative Director i Darling Creative Studio for at skabe udtrykket omkring ”heritage”. 

Uffe Buchard har altid haft en svaghed for tapeter og den stemning de bringer ind i indretningen, og han siger, 

- I øjeblikket ser vi en stigende tendens til, at boligen skal være meget mere personlig og i langt højere grad afspejle, hvem der bor i den. Her er tapeter jo et kærkomment og nemt værktøj, der kan være med til at signalere den helt individuelle smag og atmosfære. Med vintage kollektionen er det endog nemt at få lidt nostalgi og historie tilbage i hjemmene. Intet er lige nu så moderne som det.

Du kan se Fiona heritage online her eller endnu bedre opleve tapeterne rigtigt i din lokale Flügger farver, som du finder her.