Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Udefarver

Velkommen til vores inspirationsguide for udendørs farver! Her finder du idéer til, hvordan du kan forvandle dit hjems ydre med smukke og holdbare farver. Bliv inspireret af vores farvepaletter, og lær, hvordan du vælger de rigtige produkter til dit projekt. Gør din boligdrøm til virkelighed med kvalitetsmaling og kreativ farveanvendelse.

Vælg farven til dit hus ud fra omgivelserne

Farverne rundt om dit hus kan have betydning for, hvilken farve du skal vælge til facaden, udhænget og boligens øvrige flader. Vil du have dit hus til at falde naturligt i med omgivelserne, så det er ikke ligegyldigt, om dit hus ligger midt i den grønne skov, ud til den lyse strand eller omgivet af rå beton.

Se vores udendørs farvekort

Vores tilgang til farver handler om dig

Hos Flügger ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde frem til de farver, der passer bedst til dig og dit projekt. Derfor har vores farveråd om farver og korrekt farvesætning fokus på de tre ting, som er vigtigst at have med i sine overvejelser, når man skal vælge farve til sit projekt:

  • Din personlighed og smag
  • Overfladens type og omgivelser
  • Vigtigheden af et stærkt udvalg af kvalitetsfarver

 

Vælg få markante nuancer og dyrk dem fuldt ud - så får du et personligt udtryk, der gør indtryk

Hvilken farve matcher bedst din personlighed?
Klassisk rød, en varm gul tone eller en diskret og stilsikker grå?

Dine valg af farver kan fortælle meget om, hvem du er som person, og de kan få dig til at føle dig endnu mere hjemme derhjemme. Vælg få, men stærke nuancer, og lad dem gå på tværs af hjemmet - fra havens nips- og pynteting til de store flader på og omkring huset. Opnå en personlig, simpel og stilfuld effekt med masser af kant og charme.

Gå på opdagelse i de farver, der passer bedst til lige nøjagtigt dit projekt

Vores udendørs farvekort tilbyder et inspirerende udvalg af smukke farver grupperet efter projekttype. Gå på opdagelse i det eksklusive udvalg af favoritfarver – bestemt af vores egne farveeksperter og danskerne selv – og få vejledning om, hvilken farve der vil passe bedst til dig og dit projekt. Så er du sikker på at komme hjem med den helt rigtige farve.

Kom ned i Flügger farver, og få endnu flere gode farveråd

Vores faguddannede personale hjælper dig ikke kun med at finde den farve, der matcher dig og dit projekt. Vi står også klar til at klæde dig på med det rigtige værktøj, den optimale maling og masser af gode tips til, hvordan du opnår et flot resultat.