Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Dekso AÏR - Allergivenlig vægmaling

Flügger Dekso AÏR er en allergivenlig maling til dig, der vil passe ekstra godt på dig selv, når du maler.  

  • Indeholder ingen allergifremkaldende stoffer 
  • Certificeret med det nordiske astma- og allergimærke 
  • Samme høje kvalitet og funktionalitet som vores andre produkter 

Dekso Aïr er den første allergivenlige maling i markedet med det fælles nordiske astma- og allergimærke. Derudover har den også de tre mest kendte og anerkendte mærkninger: Svanemærket, M1 og EU-blomsten. Det betyder, at malingen er af høj kvalitet, tager hensyn til miljøet, har lav afgasning og ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. 

Køb Dekso AÏR

Hvad betyder astma- og allergimærket for dig som forbruger eller professionel maler?

Asthma Allergy Nordic er det fælles nordiske astma-allergimærke, som de tre officielle astma- og allergiforbund i Danmark, Sverige og Norge står bag. Mærket er din garanti for, at malingen ikke indeholder klassificerede allergifremkaldende stoffer, der bl.a. kan give kontakteksem.

Dekso AÏR produceres på Flüggers egen fabrik i Kolding i hvid og råhvid. Det er ikke muligt at tone malingen efterfølgende, da mærkningen da vil bortfalde.

Den første maling i verden med det fælles nordiske astma- og allergimærke 

Ifølge Anne Holm Hansen, direktør for Astma-Allergi Danmark, ved de, at deres medlemmer ønsker en maling, de kan tåle. En maling som ikke giver astma og kontakteksem på huden. De ved også, at det kan være en svær opgave for producenterne, og de sætter derfor pris på, at Flügger er gået aktivt ind i dette og har udviklet Dekso AÏR og fået den certificeret. Det giver folk med allergi, men også almindelige forbrugere, mulighed for trygt at kunne købe allergivenlig maling. 

Læs mere om Nordic Asthma Allergy Nordic

Fire gode mærkninger i én maling 

Udover at malingen er astma- og allergimærket, så bærer den også Svanemærket og EU-blomsten, som sikrer et mere miljøvenligt valg. Disse mærkninger har også strenge kvalitetskrav, så du går på ingen måde på kompromis med kvaliteten ved at vælge Dekso AÏR. Sidst men ikke mindst har malingen også opnået en M1-mærkning, som sikrer lav afgasning til luften, hvor der males. 

Se mere om de forskellige mærkninger