• ...

Masser af gode tilbud på maling - udforsk Flügger OUTLET

Maling skal dække ordentligt og række langt, hvis slutresultatet skal fryde og tiden spares. Selvom “billig” maling ofte har ringe kvalitet, hvor dækkeevne, rækkeevne og vaskbarhed giver problemer, er Flüggers prisvenlige OUTLET alt andet end skuffende. Du finder i vores udsalgssortiment massere af kvalitetsmaling og tilbehør til FÅ penge. Læs mere herunder.

Find udsalget her

Med tiden udskifter vi vores produkter i sortimentet, fordi vi konstant videreudvikler vores maling i takt med nye metoder og egne nye miljø- og kvalitetskrav til produkterne. På den baggrund er vi til tider nødsaget til at fjerne egne produkter og donere dem, fordi de ikke overholder vores egne nuværende krav. Malingen vi fjerner fra markedet og donere fejler ingenting, og er ikke sundhedsskadelig, men overholder blot ikke vores egne nuværende standarder, hvor vores ansvar vægter tungt over for forbrugeren. Når vi producerer og sælger maling til vores kunder, er det væsentligt at vi kan stå inde for produkterne. Du kan stadig finde udsalgsmaling og udgående produkter til alverdens formål på Flüggers OUTLET-side, hvor produkterne stadig overholder vores egne høje forventninger til produkterne.

TRYK IND PÅ OUTLET

Udsalg - Billig maling online?

I løbet af 10 år er køb af maling på nettet steget gevaldigt, hvor kunderne i dag bl.a. foretrækker at handle maling online. Det gør ikke kun hverdagen nemmere, men holder samtidig prisen nede. Hos Flügger kan du sågar tilsendes farveprøver inden du bestemmer dig for farven. Som i kombination med vores online inspirationsunivers og vejledning giver tryghed, når du skal male.

Hvorfor er maling så dyrt?

Man skal typisk smide flere hundrede kroner for tre liter maling, som er dyrt i betragtning af mængde og effekt. Faktisk er maling dyrt, fordi ingredienser som pigment og bindemiddel, som udgør allermest af indholdet, er naturligt forekommende og af en vis mangel. Du kan sagtens købe billigere maling, men kvaliteten er ofte markant ringere. Hvis malingen har rette mængde pigment og bindemiddel vil du opleve stærk, dækkende og rækkende maling. Hos Flügger finder du masser af kvalitetsmaling, et omfavnende inspirationsunivers og sådan gør du-guides, men også vores udsalgssortiment af maling og malerrelaterede varer.

Skriv dig op til nyhedsbrev - få skarpe tilbud og inspiration