Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Vælg den bedste loftmaling

Hvad er den bedste loftmaling?

Den bedste loftmaling er ikke blot en maling i den farve du ønsker. Den bedste loftmaling er en maling som er nem at påføre, har optimal dækkeevne og som giver det bedste slutresultat. Hos Flügger har vi et stort udvalg af forskellige loftmalinger der alle er produceret i Danmark. Så uanset om du skal male træloft, et gipsloft eller noget helt tredje, så har vi en loftmaling som passer til dine behov.

Vores svanemærket loftmaling Flutex 2S er en refleksfri maling. Det vil sige at det giver en flot, mat og ensartede finish til dit loft. Hvis du har et rum med store vinduer og naturligt lysindfald, er en refleksfri loftmaling at foretrække, da du derved undgår irriterende genskin.
Vores Flutex 2S har altså en optimal dækkeevne og giver en mat overflade med en ensartede og refleksfri finish.

Hvis du ønsker en mere robust loftmaling som tåler rengøring kan du med fordel vælge svanemærket og danskproduceret Dekso 1.

Det er en væg-og loftmaling. Så hvis du ønsker ét produkt til både dine lofter og vægge, så er Dekso 1 malingen for dig. Dekso 1 giver en eksklusiv, ultramat og refleksfri overflade.
Hvis du derimod kan et lidt mørkere rum, og gerne vil skabe illusionen af mere lys, kan det være en idé at vælge en loftmaling med en smule glans - her er Perform 5 det oplagte valg. Glansen i maling vil reflektere lyset og få rummet til at syne større. Den skaber altså en mat overflade, men med en affdæmpet glans. Denne type maling tåler mild rengøring og kan bruges til både væg og loft.   

Har du trælofter og ønsker at lysne dem  så se vores Iso 5 og Iso 10 loftmalinger det perfekte bud. De har spærrende egenskaber, så vandskjolder, nikotin og harpiks ikke trænger igennem malingen og sætter sig som skolder på loftet. De giver en ensartet og flot struktur med lav glansgrad.

Alle vores loftmalinger er danskproduceret og går ikke på kompromis med hverken holdbarhed eller dækkeevne. Alle loftmalinger kan desuden tones i lige nøjagtig den farve som du ønsker.

Det betaler sig at vælge en god loftmaling der fordeler sig pænt og med fremragende dækkeevne. 

Få tips og tricks til hvordan du maler dit loft her.

Hvilken glans skal loftmaling have?

Ofte er en maling med en lav glansgrad at foretrække da du på den måde undgår lysrefleksion og genskin fra loftet.
Når en maling er helt mat kaldes det refleksfri loftmaling. Du kan også sagtens vælge en glans 3 eller glans 5 til din loftmaling. Det er stadig en mat maling, men giver et skær af glans ved kraftig lys. Så hvis du har et mørkere rum hvor du gerne vil skabe illusionen af mere lys, kan en loftmaling med glans måske være det bedste valg for dig. Her er Flügger Perform 5 det oplagt valg. Den skaber en flot mat overflade med dæmpet glans og giver en god dækkeevne. Hvor meget glans du ønsker kommer helt an på din personlige præference og smag.

Hvis du derimod ønsker en miljømærket maling som giver optimal dækkeevne og en helmat finish så er vores Flutex 2S refleksfri loftmaling perfekt. Hvis du ønsker en maling som du kan bruge til både vægge og loft kan du med fordel bruge vores miljømærket Dekso 1 ultramat væg- og loftmaling.

Alle Flüggers loftmalinger kan tones i lige nøjagtig den nuance som du ønsker. Traditionelt er hvid ofte den foretrukne farve til lofterne. Men hvis du har lyst til at lege med farver og nuancer i dit hjem, kan det være en idé at prøve at male loftet i en farve som passer til dig og den stemning du ønsker dit hjem skal have.