• ...

"Best" kvalitet pensler 

Hos Flügger er vi hele tiden i tæt dialog med vores kunder. Lige meget om det er private eller professionelle, så får vi rigtig god feedback. Den type tilbehør som efterspørges er tilbehør, som kan bruges igen og igen og samtidigt sikrer et flot slutresultat i samspil med vores maling. Her giver vi lige netop vores bedste kvaliteter dette fokus - at gå forrest i udviklingen om at lave sublimt tilbehør som sikrer et rigtigt flot resultat. Meget af dette tilbehør har også funktionaliteter og materialer, så både støtter op om en bæredygtig agenda, men også sikrer at den som bruger det arbejder mere effektivt. Her kommer den mere end 100 års lange erfaring med produktion af tilbehør virkelig til udtryk - der anvendes materialer, som kvalitetsmæssigt er på den helt øverste hylde.

Med en rundpensel i vores "Best" kvalitet, får du alt vores viden og det højeste teknologiske niveau inden for tilbehør samlet i et værktøj. Penslens samling med de stærke naturfibre er af rustfrit stål, og du skal derfor blot rense penslen godt af for at sikre lang holdbarhed. Ligeledes er skaftet formet i en stærk bøgtype, så det giver robusthed og styrke til penslen. Med en rundpensel i vores "Best" kvalitet er du sikret et kanon godt og stærkt værktøj som makker gennem mange malerprojekter.

Gulvpencel - til lakering af gulve og andre store flader.

Facadepensel lige - til præcisionsmaling af facader og træværk.

Facadepenslerne i vores "Best" kvalitet er hvad du skal kunne forvente af tilbehør, materialer og kvaliteter fra den øverste hylde. Her går vi forrest i markedet om et klart mål om at producere den absolut bedste facadepensel til både private og professionelle. Den måde som malingen fordeles når du anvender tilbehør i denne kategori er uden sammenligning. Her sikrer du både en meget holdbar pensel, men samtidigt så arbejder du meget mere effektivt gennem hele projektet.

Vores "Best" kvalitet er pensler i aboslut topklasse på tværs af vores varianter. Med en "Best" kvalitet, får du et værktøj som er udviklet specielt til malere ud fra mere end 100 års erfaring. Til at producere vores facadepensel vinkel i denne kvalitet har vi anvendt de absolut bedste penselfibre til at optage og fordele malingen jævnt og på en meget konsistent måde. Ved at fordele malingen jævnt og i den rette mængde, kan du med få strøg opnå en flot slutfinish. Skaftet er formet i et ergonomisk design, så den er behagelig at holde ved. Samtidigt er skaftets materiale i enten træ eller genanvendeligt plast. Det er derfor robust og kan anvendes gennem mange projekter.