Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

"Pink er nænsom, markant og lidt ekstra"

Karo forklarer, at pink kan have mange udtryk, alt fra at være mere girly til mere markant - det kan så mange ting. “Jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra”, Karo understreger, at levende og glad er, hvad lyserød tilføjer til hendes hverdag.

Karo og Bønne danner par privat, og farverne i deres hjem er lige så vigtige som i deres påklædning. Det er farverne, de bliver draget af - ikke det specifikke møbel. Godt humør er den røde tråd i hele det visuelle udtryk.

_____________________

Pink Picnic FL8051 er en farve, der er skabt til bevægelse og udfoldelse – den er skabt til rum, som giver dig plads til både den kreative vinkel af dig selv, men også til de rum, hvor du gerne vil have et lyst og let udtryk.

Køb Pink Picnic og få hjælp til at finde den rette maling til dit projekt

"Grøn gør mig glad, og jeg føler mig stærk og inspireret i grøn"

Alle farver kan komme i spil hos Bønne. Det afhænger lidt af både dagsformen, og hvad han gerne vil sige den dag, men lige præcis den grønne gør ham altid glad.

Bønnes oplevelse af at bære farver er, at det bygger bro mellem mennesker på gaden – folk er interesserede, man finder ro og glæde i at snakke sammen.

_____________________

Bora Mint FL8024 er en farve, som er lavet til at skabe en rolig underliggende glæde i de rum, hvor den bliver brugt. Den virker ved første øjekast som om, den er lavet til de sarte øjeblikke, men ændrer karakter henover dagen – når tusmørket kommer, begynder den at blive dybere og giver dig et varmt knus.

Køb Bora Mint og få hjælp til at finde den rette maling til dit projekt

Få den flotteste farvegengivelse på væggen

Bora Mint FL8024 er god til rum, hvor du gerne vil have de glade samtaler, eller rum hvor du gerne vil have din skaberevne udfolder sig – den er perfekt til de kreative rum, til køkkenet eller kontoret, hvor fordybelse og kreativiteten skal have lov til at få spilrum.

Picnic Pink FL8051 er god til rum med svagere dagslys. Farven gør rummet større og fungerer perfekt til kontrast med mørke træsorter, rustikke tekstiler og anden mørk møblering.

Malingen har en afgørende betydning for, hvordan din farve vil se ud på væggen. Med Flügger Dekso 1 får du:

  • Ultramatte og robuste overflader
  • Farvegengivelse i særklasse
  • Dækkeevne, der er i top
Køb Dekso 1 Ultramat vægmaling

I tvivl om farven?

Er det svært at vælge, så kan du nemt bestille vores farveprøver hjem til dig, så du kan teste farven af i dit hjem. 

Mal den gerne op på samme overflade, som du har tænkt at male, så du får den rigtige fornemmelse af den. 

Køb en farveprøve

Har du brug for hjælp?

Lad vores farveeksperter hjælpe dig online eller i vores butikker.