Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Afdækningsfilt

Afdækning er uundværligt, når du skal male eller i gang med andre renoveringsprojekter i hjemmet. Med afdækningsfilt eller anden type afdækning, skal du ikke bekymre dig om at spilde lidt maling eller på anden måde få maling på steder, hvor der ikke skal males. Samtidig hjælper afdækningsfilt også med at lette rengøringen, så oprydningen, efter du er færdig med dit malerarbejde eller andet renoveringsarbejde, hurtigt er klaret.
1 vare
Afdækningsfilt 250g
Fra 129 kr.
Viser 1 varer af 1

Hvad er afdækningsfilt?

Afdækningsfilt er en type afdækning, som består af to sammensatte materialer med et plast underlag og en blød overflade. Afdækningsfilt skiller sig dermed ud fra andre typer afdæknings som afdækningspap eller afdækningsplast, der kun består af det ene materiale.

Hvad kan afdækningsfilt bruges til?

Afdækningsfilt bruges til at beskytte gulv og møbler under dit malerarbejde. Afdækningsfilt gør sig især brugbar til gulvtæpper, da plast bagsiden forhindrer spildt maling i at trænge igennem. Afdækningsfilt er også særdeles god til brug på trægulve, eller andre gulve, du gerne vil give ekstra beskyttelse. Den bløde filt letter trykket fra malerstigen, så den ikke laver mærker på underlaget samtidig med, at du er sikret mod ridser og andre skrammer.

Fordele ved afdækningsfilt

Udover at beskytte gulve mod ridser, skrammer og mærker, har afdækningsfilt også andre gode fordele. Plasten på bagsiden af afdækningsfilt forhindrer spildt maling i at trænge ned gennem afdækningen til underlaget. Samtidig suger filten også det spildte maling, så du ikke går rundt i maling og trækker det med dig rundt på større arealer.

Afdækningsfilt er også en god, fast type af afdækning, som derfor med fordel også kan anvendes udendørs, da afdækningsfilten ikke blæser rundt som andre typer afdækning. Du undgår dermed også spildt maling på fliser, terrassebrædder eller andet udendørs gulv, hvis du bruger afdækningsfilt.