Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Afdækningspap

Uanset hvad du skal i gang med at male, er første punkt på dagsordenen altid at dække ordentligt af. Med god og grundig afdækning sikrer du dig mod malerstænk- og pletter på nærliggende overflader såsom møbler og gulve, etc. Læs mere om afdækningspap her.
6 varer
Afdækningspap 100 g - 100% FSC
Fra 119 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningspap 125 g - 100% FSC
Fra 69,95 kr.
Afdækningspap m/plastbelægning
Fra 649 kr.
Selvklæbende afdækningspapir
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningspapir m. malertape
Fra 39,95 kr.
Viser 6 varer af 6

Sørg for grundig afdækning med afdækningspap

En af de bedste investeringer, du kan gøre dig inden du går i gang med dit malerprojekt, er at anskaffe dig tilstrækkelig meget afdækningspap. Det bitre alternativ er trods alt, at du ender med malerstænk på en række uønskede overflader, så i den forstand er afdækningspap en fuldgod og helt igennem rentabel løsning.

Hvis du har trægulve eller andre følsomme gulve bør du bruge afdækningspap eller afdækningspapir. Det er en god idé at sætte afdækningen fast med malertape, da det nemt kan rive sig løs, når du går i gang med projektet.

Sørg også for at dække borde, stole og andre møbler grundigt, da det kan være svært at fjerne malingen, når den først har sat sig fast. Sørg også for at fjerne gardiner, persienner og gulvtæpper - det kan selvfølgelig virke indlysende, men midt i hektikken, kan det sagtens glippe.

God arbejdslyst.