Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Afdækningsplast

Hvis du skal i gang med et malerprojekt i din bolig, er afdækningsplast noget af det første du bør anskaffe dig. Afdækningsplast er perfekt til at beskytte dine møbler og overflader når du svinger med penslen, og du slipper samtidig for at bekymre dig om irriterende malerstænk og pletter. Læs mere om afdækningsplast her.
6 varer
Afdækningsfolie 20µ
Fra 119 kr.
Afdækningsplast 32µ
Fra 219 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Selvklæbende plastikfolie
Fra 469 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningsplast m. malertape
Fra 69,95 kr.
Afdækningsplast m. UV malertape
Fra 169 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Afdækningsplast 13 µ - Genbrugsplast
Fra 39,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 6 varer af 6

Brug afdækningsplast til møbler og afdækningspap til gulvet

Pletter og stænk på uønskede overflader, møbler og gulve kan være bagsiden ved at male. Men hvis du sørger for at dække grundigt af, slipper du samtidig for dette potentielle irritationsmoment.

Derfor bør du anvende afdækningsplast på samtlige overflader, du gerne vil skåne for utilsigtet maling. Du kan selvfølgelig også vælge at fjerne samtlige møbler inden du maler, men det er både hurtigere og nemmere med afdækningsplast.

Brug derimod afdækningspap til dine gulve. Afdækningspap kan nemt sættes fast med malertape ude i siderne af rummet, og det eftersom gulvet ofte er særligt udsat når man maler, er det en god idé at investere i afdækningspap.

Hvis du skal male vægge eller lofter, bør du bruge malertape til at dække samtlige stikkontakter, lister og fodpaneler af - altså alle de overflader, som du ikke vil have malerpletter på.

God arbejdslyst.