Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
 • ...

Handsker, masker og sikkerhed

Værnemidler, som handsker, masker og briller er uundværlige i arbejdet med rengøring, slibning, maling og andet arbejde, der hører sig til renoveringsarbejde. Arbejdshandsker og åndedrætsværn som masker findes dermed også i mange forskellige typer udviklet til forskellige formål. Du kan derfor nemt finde den type handsker og masker, du skal bruge til dit arbejde, så du er sikker på at passe godt på både hænder, huden og luftveje undervejs.
19 varer
Bluestar støvmaske med ventil - 5 stk.
Fra 139 kr.
Bluestar støvmaske uden ventil - 5 stk.
Fra 119 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Moldex halvmaske - Model 5230
Fra 549 kr.
Moldex - Halvmaske - Model 7000
Fra 379 kr.
+ evt. lev. omkostninger
A2P3 - Moldex partikel filter til 7000/9000
Fra 229 kr.
+ evt. lev. omkostninger
A2 - Moldex partikel filter til 7000/9000
Fra 179 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Engangs overtræksdragt - Bluestar
Fra 59,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Lakeland engangs Overtræksdragt væsketæt
Fra 119 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Arbejdshandsker MaxiFlex 42-874
Fra 49,95 kr.
Nitrilhandske Kemi - Bluestar
Fra 59,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
12 par - Flexisoft Premium Nitrilhandsker - Bluestar
Fra 369 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Hvide Nylon arbejdshandsker - Bluestar
Fra 24,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Gedeskinds arbejdshandsker - Bluestar
Fra 84,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Kemikaliehandsker - MaxiChem 56-635
Fra 159 kr.
100 stk. Nitril engangshandske - Bluestar
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Bluestar SKY A-D sikkerhedsbriller
Fra 89,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Bluestar beskyttelsesbriller SKY A-D UV
Fra 89,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Sikkerhedsbriller Flexi A-D - Bluestar
Fra 99,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 19 varer af 19

Handsker

Arbejdshandsker findes i mange forskellige typer, som hver især er udviklet til forskellige formål. Du kan derfor finde arbejdshandsker i forskellige materialer, der egner sig til netop det projekt, du skal i gang med. Du finder naturligvis også arbejdshandsker i forskellige størrelser i både mænd og damer, så du optimal beskyttelse og komfort, når du skal arbejde.


Malerhandske

Malerhandsker er handsker i polyester eller nylon strik, der, som oftest er med PU belægninger på fingerspidser og håndflade. Malerhandsker beskytter dine hænder, når du maler, så du ikke får maling på hænderne, der kan irritere huden. Samtidig undgår du at bruge tid på også at rengøre dine hænder, efter du er færdig med at male. Malerhandsken er udover at være et godt værktøj til, når du skal male også god til andre opgaver, som når du blandt andet, skal tapetsere, behandle med olie eller træbeskyttelse.


Husholdningshandsker

Indenfor typen husholdningshandsker er der flere forskellige varianter. Du kan blandt andet vælge mellem nitrilhandsker, vinylhandsker, latexhandsker og gummihandsker. Alle giver de god beskyttelse til dine hænder, så du undgår direkte kontakt med kemikalier fra eksempelvis rengøringsmidler. Med deres tætsiddende og tynde materiale giver de en god bevægelighed samtidig med, at hænderne beskyttes mod irritation og udslæt på huden. Det gør dem derfor også særlig anvendelige til rengøringen i forarbejdet, inden du maler, eller på anden måde skal behandle overflader.


Flexhandsker, læderhandsker og bomuldshandsker

Arbejdshandsker som flexhandsker, læderhandsker og bomuldshandsker er alle velegnede til arbejdsopgaver i forskellige karakter. De beskytter hænderne og huden, når du arbejder med renoveringsarbejde. Læderhandsker er af mere robust materiale og gør sig velegnet til udendørs brug, hvor vejret også kan være koldt og vådt. Læderhandskerne er dermed gode til både at beskytte hænderne i arbejdet, men også holde dem tørre under arbejdet. Flexhandsker og bomuldshandsker er begge mere tætsidende, hvilket give en god bevægelighed for hænderne. Flexhandskerne har tilmed håndflader og fingre coated gummi, der giver et rigtig godt greb under dit arbejde.

Du kan blandt andet finde handsker i typerne:

 • Malerhandsker
 • Læderhandsker
 • Bomuldshandsker
 • Flexhandsker
 • Vinylhandsker
 • Nitrilhandsker
 • Latexhandsker
 • Gummihandsker

Masker

Om du skal rengøre, slibe male eller på anden måde, behandle overflader, er masker et vigtigt redskab i dit arbejde. Masken, som åndedrætsværn vil beskytte dig mod indånding af dampe fra kemikalier under rengøring med skrappe rengøringsmidler eller fra maling. Masker beskytter også mod de partikler, der flyver rundt i luften, når du eksempelvis maler med spraymaling. Som afdækning beskytter møblerne omkring malerarbejdet, beskytter masken mod at indånde partiklerne fra malingen under dit arbejde. Derudover giver masker også beskyttelse i arbejde, der støver meget, slibning af på overflader som eksempelvis træ eller gips, så du ikke får støv ned i luftvejene.


Vælg den rigtige maske

Vigtigst af alt er at bære maske, når du arbejde med kemikalier slibe male eller skal rive vægge ned i dit renoveringsarbejde. Men der findes mange typer masker udviklet til forskellige formål.

Du kan vælge mellem alt fra støvmasker, malermasker, hel- eller halvmasker, der alle giver beskyttelse mod skadelige partikler, eller dampe. Nogle masker er desuden udviklet og tilpasset til at beskytte mod bestemte former for dampe, da der kan være forskel på det kemiske miljø, du befinder dig i alt efter type af arbejde.

Du kan også vælge åndedrætsværn med indbygget motor, som giver god beskyttelse til dig, der skal befinde dig i et forurenet miljø lang tid af gangen.

Om du vælger den ene eller den anden type maske, er det vigtigt, at din maske slutter helt tæt på dit ansigt for størst mulig sikkerhed og effekt.

Du kan blandt andet finde masker i typerne:

 • Støvmasker
 • Malermasker
 • Helmasker
 • Halvmasker

God udluftning under dit arbejde

Udover god beskyttelse med åndedrætsværn som masker er det også vigtigt at sikre for god udluftning under dit arbejde. Sørg derfor for, at vinduer så vidt muligt åbnes under arbejdet, eller hold jævnligt pauser i arbejdet, hvor der luftes ud, så luften renses for partikler og dampe.