Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Pensler til gulvmaling

Når du skal male gulve, skal der bådes males store flader og kanter og hjørner. Maling af gulve kræver dermed stor præcision ved maling langs fodlister og lange strøg på de store flader. Du skal dermed bruge forskellige typer pensler til maling af af de forskellige områder til gulvmaling.
7 varer
Udendørs Penselsæt - Stiwex
Fra 79,95 kr.
Indendørs penselsæt basic - 1405
Fra 54,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Penselsæt Indendørs Sort
Fra 94,95 kr.
Fladpensel Super Finish 1895 - Flügger
Fra 94,95 kr.
Lakpensel 20 cm, 3558 - Stiwex
Fra 209 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Prem. Beskærepude 8852
Fra 69,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Prem. Beskærepude Refill 8852
Fra 39,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 7 varer af 7

Typer af pensler til gulvmaling

Pensler til gulvmaling findes i mange forskellige typer og størrelser. Når du skal finde, pensler til malerarbejdet med maling af dine gulve, er det først og fremmest vigtigt at vælge en stor pensel og en lille pensel.

Den store pensel skal kunne indeholde meget maling, da den bruges på de store overflader, og dermed kan lette processen i dit malerarbejdet. Alternativt til pensler til gulvmaling kan du også bruge en malerrulle til påføringen af gulvmaling på de store flader. Uanset dit valg vil det være en god idé at male de store flader med brug af en teleskopstang, hvor du lettere vil kunne lave lange strøg med gulvmaling over de store flader.

Den lille pensel til gulvmaling skal du bruge til maling langs kanter og hjørner. En lille pensel vil til denne del af malerarbejdet være meget lettere at styre, og du vil dermed bedre kunne male lige linjer. Alternativt til

Til gulve kan du bruge penslerne:

  • Vinkelpensel
  • Fladpensel
  • Rundpensel

Vinkelpensel

En vinkelpensel er god til at beskære kanter mellem to overflader og er derfor ideel til brug langs gulv og fodlister. Penslen kan indeholde en god mængde maling, så du kan lave lange lige, strøg langs kanterne.

Fladpensel

En fladpensel er god til det meste malerarbejde, da den alt efter volumen kan indeholde meget maling, og samtidig giver en god finish. Den er derfor god til maling af kanterne på gulvet.