Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click & Collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click & Collect
  • ...

Pensler til træværk

Maling af træværk kan både kræve store malerstrøg eller fuldt præcisionsarbejde. Derfor er det vigtigt, du vælger en god pensel til træværk, der passer til netop det, du skal male. Ved maling af træværk med store flader, som eksempelvis træværket på huset, garagen eller rækværket, er det en god idé med en bred pensel, der er god til at indeholde meget maling eller træbeskyttelse. Det vil lette processen i malerarbejdet og gøre det hurtigere og nemmere at male. Er det mindre træværk, du skal male som møbler og træpaneler, er det en god idé med små pensler, så du let kan male på selv vanskelige steder med en flot finish.
15 varer
Ovalpensel High Finish 1179 - 100% FSC - Flügger
Fra 169 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Fladpensel High Finish 1191 kort - Flügger - 100% FSC
Fra 189 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Vinklet Facadepensel Non drop 1583 - Flügger
Fra 69,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Facadepensel Non drop 1806 - Flügger
Fra 74,95 kr.
Vinklet Facadepensel Non drop 1883 - Flügger
Fra 94,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Allround Vinklet Facadepensel - Flügger
Fra 129 kr.
Penselsæt 1476 Udendørs sort
Fra 99,95 kr.
Penselsæt Udendørs
Fra 54,95 kr.
Udendørs Penselsæt - Stiwex
Fra 79,95 kr.
Penselsæt 1405 Indendørs grå
Fra 54,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Penselsæt 1496 Indendørs sort
Fra 94,95 kr.
Fladpensel Super Finish 1895 - Flügger
Fra 94,95 kr.
Ovalpensel Super Finish Skrå 1846
Fra 119 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Fladpensel Super Finish 1845 Skrå - Flügger
Fra 109 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Non drop Pensel 1500 - Flügger
Fra 45,95 kr.
Viser 15 varer af 15

Typer af pensler til træværk

Når du skal male træværk, handler det både om at male store overflader som på udendørs træværk eller male med store præcision på træpaneler, vinduer, døre eller træmøbler. Alt, afhængig af hvilket malerprojekt du har, er det vigtigt med gode pensler til arbejdet. Her gælder det især at vælge de rigtige typer pensler til dit malerarbejde, så processen gøres så let som muligt. Dette sikrer også en flot finish i det færdige resultat.

Til træværk kan du bruge penslerne:

  • Fladpensel
  • Facadepensel
  • Rundpensel
  • Skråpensel

Facadepensel

En facadepensel er en større og bredere pensel til maling af større overflader og er velegnet til maling med træbeskyttelse eller træværket udendørs. En facadepensel kan med dens store volumen indeholde meget maling, hvilket letter processen i malerarbejdet. Skal du male terrassen, skuret eller træværket på huset, kan du nemt klare de store flader med en facadepensel og male mindre dele af træværket og detaljer, der kræver mere præcision med mindre pensler.

Fladpensel

Fladpenslen er en god pensel til det meste malerarbejde, da dens størrelse og volumen kan male større overflader, samt giver en god finish. Fladpenslen kan bruges på træværk som møbler, paneler, karme og andet træværk indendørs og udendørs.

Rundpensel

En rundpensel er en god pensel til småreparationer og til finish på dit træværk både indendørs og udendørs. Alt efter størrelse af penslen kan du bruge den til maling af møbler eller mindre detaljer som sprosserne på dine vinduer eller døre.

Skråpensel

Skråpenslen er en yderst god pensel til, når det gælder præcision i malerarbejdet. Penslen gør arbejdet let og enkel, når du skal male helt lige linjer som på panelerne langs gulv, vægge, døre og vinduer. Du kan også bruge en skråpensel til maling af detaljerne på træværket udendørs eller til maling af træværk som vinduer og døre.