• ...

Pensler til vinduesmaling

Maling af vinduer kræver præcision, da der både skal males langs kanterne til glas og vægge. En pensel til mindre maleropgaver er derfor ideel som pensel til vinduesmaling. Det handler her om detaljerne og finish, og med den rigtige type pensel kan du gøre malingen af vinduerne lettere.
6 varer
Ovalpensel High Finish 1179 - Flügger - 100% FSC
Fra 169 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Basic Penselsæt
Fra 79,95 kr.
Penselsæt 1405 Indendørs grå
Fra 54,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Penselsæt 1496 Indendørs sort
Fra 94,95 kr.
Fladpensel Super Finish 1895
Fra 94,95 kr.
Sprossepensel Super Finish 1856
Fra 45,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 6 varer af 6

Typer af pensler til vinduesmaling

Maling af vinduer, døre og karme handler i høj grad præcision. Malerpensler til vinduesmaling og andre mindre maleropgaver kræver derfor pensler, der kan hjælpe dig mest muligt med at påføre malingen i fine linjer. Du kan få de forskellige pensler til vinduesmaling i forskellige størrelser, så du både kan male vindueskarmene og sprosserne på vinduerne med en flot finish.

Til vinduer kan du bruge penslerne:

  • Rundpensel
  • Ovalpensel
  • Sprossepensel
  • Skråpensel

Rundpensel

Rundpenslen er en god pensel til de fleste mindre maleropgaver og kan også bruges til maling af vinduer. Rundpenslen findes i forskellige størrelser, så du kan vælge lige netop den størrelse, der vil passe til maling af vinduernes karme eller sprosser.

Ovalpensel

Ovalpenslen er en god pensel til maling af små detaljer. Den er bedre til at lave helt skarpe og lige kanter end en pensel, med firkantet form og er dermed ideel til mindre maleropgaver som vindueskarme.

Sprossepensel

En sprossepensel er, som navnet antyder en god pensel til maling af vinduers sprosser. Den udmærker sig til mindre maleropgaver, da den med sin lille størrelse er nem at håndtere på selv de mindste områder på netop vinduernes kanter, lister, sprosser og udskæringer.

Skråpensel

En skråpensel er en pensel til, når der kræves præcision. Med dens skrå penselhår, kan du nemmere lave fine linjer langs kanter uden at male ved siden af. Skråpenslen er derfor en god pensel til finishmaling og til maling af vinduernes karme og lister.