Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malerruller til lak

Lakering er en nem og hurtig måde at opfriske træværk i dit hjem og med den helt rigtige malerrulle til malerarbejdet, kan du gøre det endnu nemmere. Derudover opnår du også det bedste resultat med flotte, jævne og glatte overflader med en malerrulle til lak. Det kan være et gammelt trægulv, der med tiden trænger til en opfriskning med en ny behandling lak. Det kan også være døre, bordplader, eller andet træværk i hjemmet, der tidligere er behandlet med lak.
7 varer
Malerrulle Fine Skum - Flügger
Fra 40,95 kr.
Korthåret Malerrulle Velour - Flügger
Fra 30,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Outlet
-56%
Restsalg - Flügger Velour Quick - Interior malerrulle
Fra 20 kr.
Før 45,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Rulleskaft Kort - NYT DESIGN - Flügger
Fra 29,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Rulleskaft Lang - NYT DESIGN - Flügger
Fra 44,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Rollerset Velour Fine Quick
Fra 59,95 kr.
Malerrulle sæt, 5 cm- Stiwex
Fra 44,95 kr.
Viser 7 varer af 7

Hvilken malerrulle til lak?

Der findes forskellige typer malerruller, der kan anvendes til lak. Det vigtigste, når du skal vælge en malerrulle til lak, er at vælge en interiør malerrulle med korte, fine hår eller en malerrulle, lavet af skum eller mikrofibre. Malerruller med fine hår, i skum eller mikrofibre, giver en glat overflade og tager mindre af malingen med sig igen ved udrulningen. Det giver et jævnt og glat resultat og giver et næsten usynligt rullespor.

Malerrulle til lakering af træ

Malerulle til lak kaldes også en møbelrulle, da den med dens lille størrelse og korte luv, materiale i skum eller mikrofibre, giver flotte, glatte overflader. Den kan anvendes på alt træværk indendørs, hvor du ønsker en flot finish uden rullespor. Møbler, døre, bordplader, karme og andre træoverflader, kan nemt lakeres med en fint og tyndt lag lak uden synlige rullestruktur. Ønsker du mere dækning af lak på overfladen, skal du blot behandle flere gange. Du kan også anvende skumrulle og mikrofiber malerrulle til påføring af maling for mindre rullespor.

Malerrulle til lakering af gulve

Når du skal lakere gulve, er det oftest tale om større arealer end lakering af møbler, døre eller bordplader. Derfor er det en god idé at vælge en malerrulle, der er bredere. Samtidig kan du også vælge en malerrulle med lidt længere luv, så overfladen får en smule mere struktur end ved brug af kort luv, skum eller mikrofibre.

Malerrulle til lak:

  • Malerrulle af skum
  • Malerrulle af mikrofiber
  • Malerrulle med fine hår