Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malerruller til træ

Der kan være stor forskel på valget af malerrulle til træ, alt efter hvilket træ du skal male eller lakere. Træværket indendørs har mere glatte overflader og kræver dermed langt mere finish end træværket udendørs. Til malingen udendørs kan malerrullen til træ også sagtens suppleres med en pensel for at komme godt ned i træets revner og sprækker for god mætning.
6 varer
Malerrulle Fine Skum - Flügger
Fra 40,95 kr.
Korthåret Malerrulle Velour - Flügger
Fra 30,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Outlet
-56%
Restsalg - Flügger Velour Quick - Interior malerrulle
Fra 20 kr.
Før 45,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Rulleskaft Kort - NYT DESIGN - Flügger
Fra 29,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Rulleskaft Lang - NYT DESIGN - Flügger
Fra 44,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger rulleskaft m/gavl Ø38 mm - Nyt design
Fra 74,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 6 varer af 6

Hvilken malerrulle til træ?

Valget af malerrulle til træ afhænger af, hvilket træ du skal male. Der er nemlig forskel på, om det er træværk som møbler, døre, bordpladen i køkkenet eller andet træværk i hjemmet, eller store flader som træværket udendørs.

Malerrulle til indendørs træ

Træværket, indendørs har glatte overflader, hvor det her vil være bedst at anvende en malerrulle med helt korte og fine hår, eller i materialerne skum eller microfiber. Du kan også med fordel anvende en galtrulle i mohair eller en silkerulle. Med disse typer malerruller opnår et mere tynd og jævn påføring af maling eller lak uden synlige rullespor på overfladen. Det giver et flot finish til det færdige resultat af maling eller lakering af træværket.

Du kan også anvende en lille malerrulle i kort luv til maling af hjørner, hvor du normalt ville male med en pensel. Men en lille malerrulle til træ vil du kunne male kanter, så du også undgår synligheden af penselstrøg på overfladen.

Skal du behandle træloft, kan du med fordel vælge en malerrulle med med mellemlangt til langt hår. En bredere og mere kraftig malerrulle til trælofter vil kunne indeholde mere maling, som gør processen hurtigere. Det gør malerarbejdet af lofter en del lettere og ved brug af en teleskopskaft kan du hurtigt og nemt bruge en malerrulle til loftbrædder.

Malerrulle til udendørs træ

Er det derimod træværket udendørs, der skal behandles, anbefales det at vælge en større og bredere malerrulle. En malerrulle til træ udendørs kræver ikke på samme måde en tynd og fin påføring uden rullespor. Træet står oftest mere råt, og påføringen kan dermed klares med en bred malerrulle med lang luv. Det gælder både ved påføring af forskellige typer maling som eksempelvis oliemaling eller træbeskyttelse. Du kan også tilføje en god, bred pensel til malerarbejdet på udendørs træværk, så malingen kommer ned i træets sprækker og mætter træet.

Malerrulle til træ:

  • Malerrulle af skum
  • Malerrulle af microfiber
  • Malerrulle med fine hår
  • Bred rulle med lang luv (udendørs)
  • Silkerulle
  • Glatrulle i mohair