Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malerruller til væg og loft

Skal du male vægge eller lofter, er der ofte tale om store flader, der kræver et større malerarbejde. Derfor er det vigtigt med gode arbejdsredskaber, så arbejdet bliver så let som muligt. Med den rette malerrulle opnår du også et flot og jævnt resultat af dit malerarbejde.
13 varer
Outlet
-50%
Restsalg - Flügger Korthåret Bestlon - Allround malerrulle
Fra 27 kr.
Før 54,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Allround Korthåret Malerrulle Microlon - Flügger
Fra 45,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Langhåret Malerrulle Lamlon - Flügger
Fra 49,95 kr.
Langhåret Malerrulle Microlon - Flügger
Fra 49,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Langhåret Malerrulle Proflon - Flügger
Fra 45,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Langhåret Malerrulle Proflon Ø38 mm - til skaft m. gavl
Fra 64,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Langhåret Malerrulle Maxlon - Flügger
Fra 54,95 kr.
Langhåret Malerrulle Maxlon - Flügger
Fra 54,95 kr.
Rulleskaft Kort - NYT DESIGN - Flügger
Fra 29,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Rulleskaft Lang - NYT DESIGN - Flügger
Fra 44,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Malerrullesæt Microlon Rough - Flügger
Fra 119 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Beskærerulle, 10 cm - Flügger
Fra 149 kr.
Beskærerulle refill 10 cm
Fra 64,95 kr.
Viser 13 varer af 13

Hvilken malerrulle til vægge og lofter?

Når du skal vælge en malerrulle til maling af vægge eller lofter, er det først og fremmest en god idé at vælge en bred malerrulle. Vælg derfor en malerrulle på 18-25 cm, alt efter hvilken størrelse overflade du skal male. Med en bred malerrulle gør du både malerarbejdet nemmere og hurtigere, hvilket er en fordel, når du skal male på lofter.

Sørg derudover også at vælge en malerrulle til loft af god kvalitet, der kan indeholde meget maling uden at dryppe. Det gør også malerarbejdet meget lettere og sikrer mindre spild af loftsmalingen.

Malerrulle til trælofter, profilloft og listelofter

Udover bredden på malerrullen til loft er det også en god idé at vælge en malerrulle med mellem til lang luv. Valget afhænger af den overflade, du skal male. Er overfladen glat som eksempelvis på gipslofter, kan du med fordel vælge en malerrulle med mellem længde luv, da de er bedre til at skabe helt glatte overflader end malerruller med lang luv. Er der derimod en overflade med struktur, vil en malerrulle med lang luv være ideel, da det de længere hår sørger for at optimal dækning af overfladen med struktur.

Med en bred malerrulle vil du kunne nå ind i træets revner og sprækker. Den er dermed god til trælofter med profilbrædder, rustiklofter eller listelofter, hvor der er mellemrum mellem loftsbrædderne.

Malerrulle til kanter

Mange bruger en pensel til loftets i stedet for en malerrulle. Ulempen er dog, at en pensel kan efterlade tydelige spor på overfladen. Det kan du undgå ved i stedet at anvende en lille malerrulle til loftets kanter.

Malerrulle til vægge og lofter

  • Bred malerrulle
  • Mellem - lang luv

Teleskopskaft til malerrulle

Udover en god malerrulle til maling af vægge og lofter er det også en god idé at anvende et teleskopskaft. Håndtaget på malerrullen monteres på teleskopskaftet og giver en ekstra længde til, når du skal male lofter eller vægge med højt til loftet. Du undgår at skulle gå op og ned ad en stige og male små områder af gangen. Med et teleskopskaft kan du male med lange strøg og fordele malingen jævnt over hele væggen eller loftet. og kan male med lange strøg, Teleskopskaftet er derudover også en fordel til maling af andre større overflader som eksempelvis vægge eller gulve.