Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Maling erhverv - Aarhus

Velkommen til det pulserende erhvervsmiljø i Aarhus! Byen emmer af dynamik og udvikling, og vi hos Flügger er dedikerede til at imødekomme de specifikke malingsbehov for erhvervslivet i denne fantastiske by.

Spar nu mindst 50% på populære produkter! Erhvervslivet i Aarhus kan drage fordel af vores tilbud, hvor du som erhvervskunde kan oprette en gratis kundekonto og få adgang til vores kvalitetsmaling til de bedste priser.

Ønsker du hurtig levering, skarpe priser og et bredt sortiment i maling, ruller, pensler og tilbehør? Opret dig som erhvervskunde hos Flügger, det er gratis!

Opret en kundekonto nu

Vi gør det enkelt for dig som erhvervskunde at handle maling online med dag-til-dag levering og et imponerende sortiment af danskproduceret kvalitetsmaling. Dette ikke alene gavner dig, men også vores miljø.

Udover vores store udvalg i maling har vi ligeledes Danmarks største onlinesortiment inden for spartel, ruller og tilbehør.

Vores erfarne konsulenter står klar til at vejlede dig i valget af produkter, sikre den rette løsning for din virksomhed både før, under og efter din næste maleropgave.

Opret din kundekonto nu