Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Vi støtter

I Flügger støtter vi løbende forskellige tiltag og kampagner. Her kan du læse mere om de enkelte tiltag, og hvad de arbejder for.

Flügger x Pride 2022

Vi er stolte af endnu engang at være med som hovedsponsor under årets Copenhagen Pride, hvor mangfoldighed og retten til at være den man er fejres. 

Læs mere om Flügger x Pride 2022

Danmarksindsamlingen 2021

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FNs verdensmål. Danmarks Indsamling 2021 skaber håb for coronakrisens børn, for selvom konsekvenserne af pandemien er fatale for alle verdens mest udsatte, er de mindste ofte de største ofre.

Flügger og medarbejdere donerede i alt 258.430 kroner.

Du kan læse mere om Danmarksindsamlingen her.

Flügger vil dække had med kærlighed

Flügger har indgået partnerskab med Copenhagen 2021 og ønsker i den forbindelse at sætte scenen for dialog som middel til at opnå større forståelse, rummelighed, åbenhed og respekt for forskellighed.

Se mere på her

Danmark planter træer 2019

"Danmark planter træer" er et samarbejde mellem TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening. Kampagnen sætter fokus på at engagere danskerne til i fællesskab at gøre en forskel for klimaet ved at plante en masse træer, som bliver til skove til gavn for mennesker, natur og dyr. 

Læs mere om "Danmark planter træer" her.