Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

INTERIØR FARVEKOLLEKTION

4 MOODS  |  18 HARMONIER  |  72 FARVER

Farver inspirerer os. De øger vores appetit for livet og skærper vores fokus.

Vi er omgivet af farver hver dag, som påvirker, hvordan vi handler, føler og opfører os sammen.

Den helt rette nuance af lilla på hjemmekontoret kan sætte gang i kreativiteten og nye måder at tænke på. En beroligende blå i soveværelset kan hjælpe dig med at sove dybere og længere. Mens en frisk rød farve kan ændre fokus i rummet til noget andet.

Vores nye farvekollektion er med til at hjælpe dig i din søgen efter de farver, der bedst danner rammen for dit liv. Så skal du bare spørge dig selv, hvilken stemning du ønsker at male?

Download farvekortet eller køb det her og få leveret det direkte i din postkasse.

4 MOODS

Adfærdsvidenskab har især de seneste år peget på sammenhængen mellem farver, mental sundhed og indre velvære. En sammenhæng, der styrker vores bånd til andre, tilføjer nuancer til situationer og påvirker måden du arbejder i og bruger et rum.

Sammen med farveforskerne hos PEJ Gruppen har vi udvalgt 72 farver, der kan fremme de følelser og handlinger, du ønsker at opnå i et rum.

Den særlige følelse af ro vi oplever, når vi er omgivet af grønne nuancer i naturen. Eller den opkvikkende effekt af lysere nuancer. Eller de kreative tanker frembragt af en livlig lilla.

Vi vælger vores farver med æstetik og trends for øje. Men vi bør også overveje, hvordan de påvirker vores rum og forbedrer vores generelle velvære og livskvalitet. Vi har derfor opdelt vores nye interiør farver i 4 moods afhængigt af deres indflydelse:

POSITIVE / positiv

CALMING / beroligende

PERFORMANCE / præstationsfremmende

REFLECTIVE / reflekterende

18 HARMONIER

Drømmer du om at inkludere mere end 1 farve i rummet?

 

Det kan være svært at bringe farver ind i et hjem. Du spekulerer måske på, om en farve passer med en anden, om den harmonerer med stemningen i rummet eller om den virkelig passer til dig...

Vi har lavet et farvekort med farvehamonier, der skal gøre det nemmere for dig.

Hver farveharmoni består af 4 farver, der harmonerer både æstetisk og terapeutisk. Så du lettere kan finde de farver, der matcher hinanden og den stemning, du ønsker at skabe.

Klik videre til de 4 Moods længere nede, for at se hvilke farveharmonier der findes inden for hver af dem.

Hvad med en Optimistic farveharmoni, som du ser på billedet, til din spisestue for at sætte gang i de kreative snakke?

72 FARVER

Klik på det mood (stemning) du søger. Lær mere om farverne og deres indflydelse. Og find ideer til hvor og hvordan du kan bruge dem.