Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Kreativ effektmaling, indfarvet spartelmasse, tapet og gulvprodukt

I Flügger er vi glade for at kunne tilbyde lækre dekorationsprodukter fra danske DETALE CPH, hvis vision er at skabe sanselige og levende overflader i øjenhøjde. Produkterne inspirerer til en kreativ og legende proces og giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit hjem. Uden at gå på kompromis med æstetikken var det derfor vigtigt for DETALE, at alle produkter er designet til gør-det-selv-folket. Produkterne fra DETALE CPH er alle produkter der har omdrejningspunkt omkring indfarvet spartel - også kaldet spartelmaling.

Kom godt i gang

Vi har gerne hjælpe dig på vej med dit DETALE projekt. Find instruktionsvideoer og brugervejledninger nedenfor.

 

Fremgangsmåde og kreativ proces
Det er ikke kun det endelige resultat, der tæller, men også processen dertil. Hos DETALE sætter vi pris på den kreative og legende proces, hvor der skabes noget nyt. Det tror vi også, at mange af jer gør. Derfor er vores produkter velegnede til gør-det-selv mennesker. Vores produkter er udviklet med øje for at gøre processen så nem og brugervenlig som mulig, uden at gå på kompromis med æstetik.

 

Valg af produkt
Mellem produkter er der forskel på, hvor lang tid og processer det tager at opnå et færdigt resultat. Her en kort beskrivelse af de forskellige produkter og deres udtryk. Hvis du er i tvivl, så besøg din lokale Flügger butik.

KABRIC – Spartelbar maling er for dig, der ønsker at afslutte dit projekt på mindre end en dag! En forening af malingens funktionelle egenskaber og med spartlens visuelle egenskaber. Du får en mat, stofligt overflade. Vejledning til KABRIC.

KC14 - Indfarvet spartel + Topcoat er for dig, der har lidt mere tid. Resultatet er vægge med en unik changering og dybde. Vejledning til KC14.

EDGE tapetkollektionen for dig der ønsker taktil og stoflig overflade. Et tidløst design udviklet på Non Woven kvalitet, som gør det nemt at sætte op på væggen. Se hele kollektionen.

KABRIC Floor - gulvprodukt for dig der ønsker levende og personlige gulve. Et nemmere og bedre alternativ til mikrocement, hvor du selv kan ændre eksisterende eller skabe nye gulvflader derhjemme. Vi anbefaler at afslutte med KABRIC Floor Strongcoat. Vejledning til KABRIC Floor.

Hvordan

Der findes videomateriale og skriftlige guides til alle produkter. Her kan du se hvordan du påføre de forskellige produkter og deres anvendelsesteknikker. 

    KABRIC KC14 EDGE KABRIC Floor
Beskrivelse Effektmaling Indfarvet spartel Tapet Gulvmaling
Udførelsestid 1 dag 2-3 dage 1 dag 1-3 dage
Påføringsmetode Pensel/Spartel Spartel Lim /Tapetbørste Spartel
Overflade Rustik Glat Taktil Glat
Glansgrad Ultramat Mat Mat Mat / Silkemat
Farver 30 37 30 25