Indfarvet spartel

Indfarvet spartel, forener malingens funktionelle egenskaber med visuelle egenskaber, du kan skabe med spartel. Det giver dig mulighed for at kunne sætte sit eget præg på hjemmet med et flot og unikt farvespil. Om du er til et rustikt og råt beton look eller fløjsbløde og silkelignende overflader, er helt op til dig og din stil. Med indfarvet spartel bestemmer du helt selv udtrykket. Læs mere om indfarvet spartel her.
Rum/Bygning
Rum/Bygning
Produkttype
Produkttype
Overflade
Overflade
Område
Område

Hvad er indfarvet spartel?

Indfarvet spartel, er et dekorationsprodukt til overflader i hjemmet. Du kan anvende det på alt fra vægge, lofter, gulve eller til bordpladen i køkkenet. Indfarvet spartel, er en speciel kombination af malingens funktionelle egenskaber og spartelmassens visuelle udtryk. Det giver dig muligheder selv at udtrykke dig kreativt gennem forskellige måder for påføringen, hvor du selv kan bestemme, hvilket udtryk du ønsker. Overfladen får et flot mat udtryk, som er smudsafvisende, så du stadig vil have nemt ved at vedligeholde og rengøre overfladen.

Valg af indfarvet spartel

Der findes forskellige typer af indfarvet spartel, alt efter hvilket udtryk du ønsker. Du kan vælge blandt forskellige farvevarianter fra DETALECPH her blandt KABRIC, KC14 Classic og SPACE, der alle er flotte alternativer til den almindelige vægmaling. I forhold til glansen i indfarvet spartel får du en flot, mat overflade.