Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
 • ...

Hvad er spartelmaling?

Indfarvet spartel fryder væggene, hvor det leder tankerne hen på en blanding af nordisk minimalisme og new yorker-stil. Få masser af liv og dybde ind i boligen. 

Liv og dybde i boligen

Mange kender til den klassiske kalkmaling og sandmaling, men i dag findes forskellige typer af struktur på væggen. Du opnår et råt og changerende udtryk med spartelmaling, som også kaldes effektmaling. Det minder om et beton udseende, men hvor du selv bestemmer udtrykket i form af den vildskab du lægger i strøgene. Enten kan du gå med et livligt og varierende udtryk med korte strøg eller et mere roligt og ensartet udtryk med lange strøg. Du påfører altså vilkårlige strøg i forskellige retninger for at opnå det rigtige udseende. Med KABRIC fra DETALE CPH, som er en særlig strukturmaling, opnår du en mat og udefinerbar tekstil overflade, som giver masser af liv og farverige stunder. Bliv grebet af konturerne fra strøgene, lev dig ind i farvens fortælling fra naturen og forkæl dine sanser. Fås også til gulvet, kaldet KABRIC FLOOR, som med sine taktile og livlige finish giver en stærk overflade. Du opnår et drømmende, elegant og minimalistisk udtryk hjemme i boligen med strukturmaling fra KABRIC. Udforsk de mere end 25 forskellige farver og nuancer med mulighed for dit eget særpræg i din bolig.

 

Indfarvet spartelmasse forkæler dine sanser

Selvom spartelmaling kaldes “maling”, er den nærmere betegnelse indfarvet spartelmasse, som giver dybde og personlighed til boligen, som er nem at påføre og har en kort tørretid. Det påføres enten med en bred pensel eller bredspartel. En kontrastvæg i stuen med masser af farve og liv, hvor ikke kun slutresultatet, men også processen bidrager til oplevelsen. Det funktionelle og æstetikken kulminerer i en inspirerende og tilfredsstillende følelse. Du vil tydeligt kunne mærke forskellen og fornemme farvens variation, som vil forkæle dine sanser. 

Hos DETALE kan du få KC14, som giver masser af charme og et foranderligt finish, hvor ikke to vægge bliver ens. Du fremhæver væggen og giver dybde med smukke taktile egenskaber, som er nem at rengøre og vedligeholde som almindelig maling. KC14 giver et mere kunstnerisk udtryk. Den spartles direkte på væggen med en bredspartel.

Det strukturelle farveunivers

Udvalget af farver fra DETALE leder tankerne hen på naturskønne landskaber, enten en tur gennem skovens træer eller langs stranden med brusende bølger. Som et maleri, hvor indlevelse og fortælling taler sit eget sprog. Den nordiske designarv sammen med det upolerede og kontrastfulde giver præcis dét som boligen mangler. Du kan udforske farveuniverset fra DETALE, lade dig inspirere og forhåbentlig finde den farve som passer til dig og dit hjem. Skab dit eget særpræg i din bolig - som bare holder og afslører nye detaljer år efter år.

 

Hos Flügger finder du alle produkter fra DETALE CPH. Vi er stolte af at have DETALE i vores sortiment, som med sin tidløshed emmer af foranderlighed og høj kvalitet. Så giv dig hen til naturens farver og skøn kontinuitet i rummet med enten KABRIC og KC14. Til KC14 anbefales det, at du efterfølgende påfører en Topcoat for at opnå en slidstærk overflade. Du kan påføre DETALE produkter ovenpå en ensartet glat væg eller savsmuldstapet.

Det eneste du skal bruge er:

 • To spartler på 15-35 cm (KC14, KABRIC)

 • Eller en bred pensel på 10 cm (KABRIC)

 • En langhåret malerrulle på 20-25 cm (KABRIC)

 • Sandpapir korn 180-220 (KC14, KABRIC)

 • Støvmaske ved slibning (KC14, KABRIC)

 • Malertape (KC14, KABRIC, SPACE)

 • Afdækning pap eller plast (KC14, KABRIC)

 • Rullebakke eller rullespand (KC14, KABRIC)

 • Microfiberklud til Topcoat (KC14)

 • Handsker (KC14, KABRIC)

Sådan gør du:

 

Kabric

KC14

Køb strukturmaling hos Flügger

Find din maling hos Flügger Farver. Vi elsker farver. Gør du? Forestil dig at vågne op til et mesterværk af farver i præcis den glans, du ønsker. Om du har brug for hvid eller farverig maling, så har Flügger kompromisløse og kvalitetssikrede produkter til ethvert dekorativt projekt af boligen. Du finder maling, indfarvet spartel, tapeter og alt dét som blot skal høre med for et drømmende resultat. Læg din yndlingsfarve i kurven og få den sendt hjem til dig indenfor få dage.

 

Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!