Betonmaling

Med betonmaling kan du friske mange slags overflader op udendørs. Betonmaling er en nem måde at beskytte facadens overflader i materialer som cement, beton, puds eller fliser op udendørs og med dit eget farvevalg, kan du sætte dit helt eget personlige præg på udendørs arealerne. Læs mere om betonmaling her.
Rum/Bygning
Rum/Bygning
Produkttype
Produkttype
Overflade
Overflade
Område
Område

Hvad er betonmaling?

Betonmaling er en maling til udvendig behandling af mineralske underlag, som giver en diffusionsåben overflader, der samtidig er vejrbestandig og beskytter beton mod nedbrydning. Betonmalingen findes til forskellige typer overflader som eksempelvis til garagegulvet, trapper eller fliser udendørs eller til facader.

Valg af betonmaling

Når du skal vælge betonmaling, er det først og fremmest vigtigt at vælge maling ud fra hvilken type overflade du skal male. Der er nemlig forskel på valget af betonmaling, alt efter om det er facaden eller gulvet udendørs, du skal male med betonmaling.

  • Betonmaling til facader

Er det beton på facaden, du skal male, er det en maling særligt velegnet og udviklet til behandling af facader af mineralske underlag, du skal vælge. Denne type maling giver facaden en vand- og smudsafvisende overflade, som samtidig hæmmer mod mug- og skimmelvækst.

  • Betonmaling til gulve

Er det betongulve, du skal male, kan du vælge mellem forskellige typer betonmaling alt efter gulvets funktionelle krav. Akrylmaling til beton er en diffusionsåben maling, der giver en slidstærk overflade og anvendes til betongulve uden særlige, funktionelle krav, brugsbetinget slid og tilsmudsning. En PU-gulvmaling til beton kan anvendes til betongulve udendørs, hvor der forekommer let trafik. Ønsker du en ekstra slidstærk overflade, kan du vælge en epoxy gulvmaling til betongulve.