Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Nybyggerne 2023

I år er Nybyggerne vendt tilbage til Sjælland, hvor de fire par skal bygge, indrette og sætte deres personlige præg på de rå huse, i Skibby.

Følg med mens de fire par hver især skaber deres drømmehus, med alt hvad det indebærer. Vi garanterer for at det bliver farverigt!

Vi afslører løbende alt om farver og produkter, der er brugt i alle rum og på flader der males undervejs. Falder du for en farve, der bruges i programmet, er det naturligvis muligt at få den i en af vores mange Flügger farver butikker, eller her i vores webshop.

Følger du med i Nybyggerne på TV2? Hvis du gør, så kender du helt sikkert deltagerne i de farverige huse - gult, rødt, blåt og grønt - som uge efter uge knokler for at skabe deres drømmehjem og endelig få chancen for at vinde netop det hus, de har arbejdet så hårdt på.

Hos Flügger er vi stolte over at være sponsor og samarbejdspartner på maling og farver til alle husene. Vi opdaterer vores hjemmeside hver uge, så du kan følge med i Nybyggernes farve- og produktvalg.

Så har du fundet inspiration hos Nybyggerne, kan du her finde de farvevalg de dygtige gør-det-selv'ere har lavet til de fire huse.  

Klik ind og se nærmere på farverne i rummene herunder.