Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Den grønne væg giver en stemning af natur, ro og kærlighed til det levende grønne. Det er en super cool farvesætning, hvis du ønsker at bringe de mange grønne planter i spil ved hjælp af maling. Den grønne farve står også godt til alt det grå, vi omgiver os med for tiden, og giver fx en grå sofa en lidt mere interessant plads i indretningen. 

Den syrenfarvet er blød og nærmest med et strejf af nostalgi - den måde at bruge paletten på er udpræget feminin med et strejf af seriøsitet og noget klassisk. Den feminine væg tøjles af de øvrige neutrale farver i rummet, og du kan med fordel gøre den mere maskulin og klassisk ved at tilføre træsorter og grønt interiør. 

Hvis du forelsker dig i paletten, så brug farverne på kryds og tværs. Vi har sørget for, at farverne klæder hinanden, uanset om du vælger en grøn væg, grå sofa, syren keramik eller en helt anden fordeling af farverne. 

Afprøv evt. farverne på dine vægge med en farveprøve, hvis du er i tvivl. Du kan købe farveprøver i din lokale Flügger farver.