Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Den neutrale hvide

Denne stil er den klart mest anvendte i de danske hjem og en sikker løsning. Med sikker mener vi ikke kedelig – snarere klassisk, da den kan bruges i stort set alle boligtyper.

Mal væg, loft, dørkarme, paneler og vinduer i en hvid farve. På den måde sikrer du nemt en æstetisk flot linje gennem hele din bolig, når du bevæger dig fra rum til rum.

At vælge hvid til dine vægge, karme og paneler giver samtidig stor frihed i forhold til farver på alt andet interior som kunst, møbler, tæpper m.m.

Resultatet er et stilfuldt udtryk i hele din bolig. 

Eksperimenterende avantgarde-stil

Avantgarde er et udtryk, der særligt bruges om kunstnere, som er villige til at eksperimentere med avancerede ideer og farver.

Her tillader vi os at bruge udtrykket for at vise, hvordan du kan eksperimentere med farvevalg i forhold til træpaneler og karme, der komplementerer dine vægge.

I en ældre bolig kan du eksempelvis male både karme og paneler i den samme farve, som du har på væggene. Det giver et særligt homogent og roligt udtryk i et rum. Denne løsning kræver dog flere overvejelser end den hvide. Du skal blandt andet tage hensyn til: 

  • Boligens arkitektur (skal der være én gennemgående farve eller flere farver i de forskellige rum?)
  • Hvordan vil du adskille rum og farver? (skal farverne f.eks. skille midt på dørkarmen?)
  • Skal vindueskarme males i samme farve som vægge og paneler? 

Derfor bør du gøre dig mange overvejelser, inden du vælger denne løsning. Til gengæld får du en hel unik bolig med et roligt udtryk.

Respekt for det originale

Den sidste stil handler om at hylde din boligs autenticitet og historie. 

Denne stil er for bolignørderne.

Til dig, der hylder autenticitet og har passion for din boligs originale udtryk. Dig, som bor i en villa med gule mursten og fortsat har mørkeblå vindueskarme. Dig, som har tidssvarende brugsgenstande og dekorationer i hjemmet.

Her er det ikke farverne, der skaber boligen, men boligens historie, der vælger farverne.

Leg boligdetektiv og gå på opdagelse i boligblade og magasiner for at finde inspiration til den originale farvesætning, før du går i gang med den hvide pensel på karmene i din bolig.

Find det nærmeste loppemarked og led efter tidssvarende kunst- og brugsgenstande, som passer til stilen.

Skab et inspirerende og autentisk hjem.