Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Eilersen farvepalet - farver til fremtiden

De 6 næste Eilersen farver er endelig klar. Sammen med farverne fra det første samarbejde udgør de Eilersen Colour Collection – en farvepalet med 6 fantastiske farver, der kan kombineres efter eget ønske.

 

3 nye farver: Eilersen Nairobi, Eilersen Stockholm og Eilersen Toulouse

Skabelsen af en farvepalet

I Flügger har vi endnu engang samarbejdet med det eksklusive møbeldesignbrand Eilersen om 3 nye smukke farver.

Før vi begyndte, var vi og Eilersen enige om 2 vigtige krav til de nye farver:

Resultatet blev Eilersen Stockholm, Eilersen Nairobi og Eilersen Toulouse.

 

Farver for fremtiden

Skabt på baggrund af både Eilersens DNA og den historiske erfaring med farver som Flügger har, repræsenterer farverne både det klassiske såvel som det moderne farvevalg.

  • Eilersen Stockholm er så lys grå, at den næsten synes hvid – eller gør den? For selvom Eilersen Stockholm er lys og sart, så giver den en stærk kulisse til hvidt interiør, ligesom den også fungerer som en knap så voldsom kontrast til den lidt mørkere indretning. Inspireret af byen Stockholms nordiske stil, de smukke hvide skibe i kanalerne og vandets glitrende effekt på byens bygninger. 
  • Eilersen Nairobi tilfører endnu en smuk mørk farve til Eilersen-paletten. En mørk gråbrun med en undertone af grøn, der henter sin inspiration fra den rå, utæmmede og støvede afrikanske natur. Farven skaber en flot ramme til den ofte lyse boligindretningsstil i Norden.
  • Eilersen Toulouse er en grå med et glimt af lavendel. Den kan beskrives som værende på én gang delikat og luftig - og så alligevel markant og iøjnefaldende. Et sikkert valg, som skaber en dejlig ro og atmosfære i hjemmet.

Oplev selv farverne

Selvom hver af de 3 farver er inspireret af forskellige steder i verden, så er de alle skabt med det samme formål; at fungere som perfekte kulisser for Eilersens smukke designs. Og det lever de op til. 

Er du lige så vild med Eilersen farvepaletten, som vi er? Så kig ind i din lokale Flügger farver, hvor du kan få tonet de 6 Eilersen farver til dit hjem.

 

Billede: Eilersen Stockholm (tv.), Eilersen Toulouse (midt.) og Eilersen Nairobi (th.)