Grå farver

5 grå farver til dit hjem

Når du ser på hver enkelt farve uden de 4 andre, vil du nok tænke at "det er da bare en almindelig grå".

Men når de 5 farver sættes sammen, opdager du, hvor stor en forskel der kan være på grå farver. 

Der findes både helt neutrale grå farver uden underliggende toner samt grå farver med undertoner af brun, grøn og blå. Vi har samlet 5 bud på en flot grå farve til dit rum.

1

Blue Shade 2 IN-731

Blue Shade 2 har en blå undertone. Den er særligt god, hvis man ønsker at væggen indvolveres mere i indretningen af rummet uden "at larme" for meget.

2

Blue Shade 4 IN-733

Endnu en grå med blå undertone. Her vil du med fordel kunne matche sølv- og stålmetaller i dit interiør samt de bløde velour tekstiler, der har den samme dybde som den gråblå vægfarve.

3

Brown Shade 3 IN-727

Brown Shade 3 er en varmere grå, der har nogle rødgyldne undertoner. Her er gyldne metaller og rødlige tæpper og tekstiler et godt valg.

4

Neutral Grey 5 IN-714

Neutral Grey 5 er neutral uden underliggende toner. Den giver en flot ro og ligevægt i rummet.

5

Neutral Grey 7 IN-716

En lidt mørkere grå. Neutral uden underliggende toner. Giver en ro i rummet ligesom Neutral Grey 5 - det er blot et spørgsmål om, hvor mørkt du vil gå.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Färgat spackel

Kreativ effektmaling og indfarvet spartelmasse - DETALE CPH

DETALES-produkter inspirerar till en kreativ och lekfull process och ger dig möjlighet att sätta din egen personliga touch på ditt hem.

Inspiration og farver til køkkenet

Vores tre farver ”English Mist”, Embassy Grey” og "Modernisme Grå no. 32" er oplagte farver til et køkken, der både skal kunne rumme lækkert interiør, arbejdsglæde og ro.

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.

Indefarver

Skab harmoni mellem væg og træværk i din bolig

Tre gode bud på, hvordan du med maling skaber et harmonisk hjem ved at farve væg og træværk i din bolig.

INDEFARVER

Badeværelse før og efter

Maling i nye farver på badeværelset er en god investering.

E-bog: Alt om tapet

Overvejer du tapet i hjemmet eller på kontoret? Hent vores gratis e-bog "Alt om tapet" fyldt med gode råd til, hvad du skal være opmærksom på.