Grønne farver

5 grønne farver som gør sig godt på væggen.

Gron_samlet

Grøn har en evne til at tiltrække øjet og skabe ro i rummet. Den får os til at sanse referencer til naturen. Det er en meget ærlig og ægte farve, som ligger mellem koldt og varmt. 

Grøn er god til at binde kulører sammen – fx går grønt fantastisk sammen med en grå farve. En meget mørk grøn kan suppleres af en skarpere farve.

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål. 

1
Gron_Antwerpen

Eilersen Antwerpen

En grøn farve med noter af blå. En farve der er valgt som match til de mange smukke polstringer Eilersen byder på. Denne står især flot til de lyse polstringer – hvide og sart grå.
2
Gron_English_mist

English mist

Drømmer du om at være tæt på kyst og natur? Så rammer denne grønne lige ned i dine ønsker. Den lyser rummet op og har en friskhed over sig, uden at være anmassende.
3
Gron_wegner_opal

Wegner Opal 

Denne nuance er mørk og klar. Den minder os om det grønne skær, man finder i opalstenen. Den fungerer perfekt med de gyldne metaller, bløde overflader og mørke træsorter. 
4
Gron_Take_a_break

Take a break IN-776

Denne grønne bærer nuancer af gult. Det vil sige, at den har en sprødhed og friskhed over sig. Til trods for dens farvemæthed så kan denne grønne stadig anvendes til store flader, fordi den er dæmpet og ikke klar grøn.
5
Gron_Vinyard

Vineyard no. 61

Denne farve kommer fra det stilhistorisk farvekort, som vi har udarbejdet sammen med Nationalmuseet. Den repræsenterer noget klassisk og historisk. Den fungerer i mange sammenhæng og i forskellige arkitektoniske former. Et stilfuldt valg.

Her finder du nyheder og information fra Flügger 

Tips & tricks

Kanter

Brug en pensel langs kanterne og en lille rulle bagefter så tæt på kanten som muligt for at mindske den synlige penselstruktur.

Tips & tricks

Ruller

Du skal vælge din malerulle ud fra det underlag, du skal male på: Skal du male en væg med struktur, fx savsmuldstapet, kan du vælge en grovere rulle, der smører mere maling på væggen. Hvis du skal male på glat filt eller væv, er en rulle med finere finish bedre for at opnår en glattere struktur.
Mørkegrå antracit

Farveinspiration

Antracitgrå: Mørkegrå farve til hjemmet

Antracit er den perfekte mørkegrå farve til hjemmet. Ikke så delikat og sart som hvid, knap så hård og opslugende som sort. 
Graa_samlet

Grå farver

Vi har samlet 5 bud på en flot grå farve til dit rum.
Stue med møbler og malet væg i farven Mint Tea

Indefarver

Tidens populære farver

Med "Tidens farver" fra vores nye indendørs farvekort giver vi vores bud på 20 helt unikke farver til hjemmet..

Blaa_samlet

Farveinspiration

Blå farver

Blå er en gammel, kostbar kulør og én af de mest populære farver i indretningen. Se 5 nuancer af blå her.
Mand der maler væg med rulle og teleskopskaft

Videoguide

Mal væg og loft: Sådan gør du

Få gode tips til malerteknik og -proces i vores video her.