Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Find din grønne farve

Med et uendeligt udvalg af mulige farvekombinationer kan maling med grønt være en fantastisk måde at bringe liv og energi ind i ethvert rum på.
Især betyder dens alsidighed, at den også kan skabe en beroligende atmosfære, når den bruges strategisk.

Uanset om du ønsker at eksperimentere med dybe og mørke nuancer eller foretrækker glade, varme accenter af lysere grønne farver, kan du være sikker på, at Flügger har den perfekte grønne nuance, der passer til dine behov. Med en bred pallette af smukke grønne farver kan du slippe din kreativitet løs og udforske de talløse muligheder der findes med grønne farver.

Farvekoden på billedet er Relaxed Green IN-772.

Inspiration til grønne farver

Grønne favoritter til dit hjem! Mangler du inspiration til grønne farver? Så har vi her vores grønne favoritter, som står godt i hjemmet. 

Grønne farver har en tendens til at skabe ro i hjemmet, og giver en følelse af balance. Den får os til at sanse referencer til naturen, og som kan både være kold og varm. Hvis du vælger en grøn farve, så skaber det en smuk kontrast til hvide paneler eller andre hvide vægge. De fleste grønne farver er også gode til både mørke og lyse træsorter, samt metaller som kobber, messing og stål. 

 

2504

Denne grønne farve er en lysere grøn, og har en kold tone. Den er med til at give mere lys i rummet, og giver et frisk pust.

 

Museum Green - Time 05

Denne grønne farve er en dusty green, som er mørk og klar. Den giver en skarphed til rummet på den klassiske måde. 

 

3517

Denne grønne farve har en mørkere nuance, og giver en lidt dybere effekt. Den har en flot kontrast til hvide vægge, og formår at fungere i mange klassiske sammenhæng. 

 

Daisy 2518

En grøn farve med et strejf af gule nuancer. Den har en sprødhed over sig, som passer godt til det moderne hjem. Den bringer varmen ind i et rum, og formår at skabe opmærksomhed.