Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click & Collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click & Collect
  • ...

Farver med nordisk skønhed

DETALE CPH har udviklet indfarvet spartelmasse, spartelmaling, tapet og et gulvsystem til dig, der ønsker et personligt udtryk og af æstetisk karakter.

Forneden finder du en komplet oversigt over det store farveudvalg.

Gå direkte til farverne og tapeterne:

Indfarvet spartel - KC14 farver | Spartelmaling - KABRIC farver | Gulvsystem - KABRIC Floor farver | Edge tapeter

KC14 indfarvet spartel

KC14 er Nordens første indfarvede spartel og fås i 35 flotte nuancer. KC14 kommer altid med en specialudviklet Topcoat, som giver væggen en unik forandring og dybde, samt en vaskbar overflade, der svarer til en malet væg i glans 10. KC14 er udviklet, så alle kan skabe deres personlige væg. Vi anbefaler, du ser DETALEs KC14 videoguides før du begynder projektet.

Læs mere om KC14 her

KABRIC spartelmaling

KABRIC er et innovativt produkt, der kombinerer malingens funktionelle egenskaber med spartelmassens visuelle egenskaber. Det betyder, at KABRIC kan påføres med pensel, spartel og rulle og kan efterbehandles lige så hurtigt som en malet væg. Smørbar maling er til dig, der ønsker at afslutte dit projekt på én dag! KABRIC fås i 30 flotte nuancer. Vi anbefaler, du ser DETALEs KABRIC videoguides inden, du går i gang.

Læs mere om KABRIC her.

KABRIC Floor gulvsystem

KABRIC Floor er et innovativt gulvsystem, som kombinerer styrke, høj æstetik og brugervenlighed. Med KABRIC Floor-systemet kan du give dine gulve et nyt look, med vores livlige finish og smukke nordiske farver. KABRIC Floor er udviklet i 25 af de mest populære KABRIC og KC14 farver. Vi anbefaler, at du ser DETALEs KABRIC Floor videoguides, før du starter dit projekt.

Læs mere om KABRIC Floor her.