Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Alt du behøver for at male træfacaden 

Træet trænger til vedligeholdelse og en kærlig hånd en gang imellem ligesom resten af ​​hjemmet. Her får du nemt overblik over, hvad der skal til, når du maler træfacaden. Find træmaling på Flügger.dk.

Tidligere behandlet træ

Har du bemærket, at træet trænger til en opfriskning, men er i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Med gode forberedelser og produkter af høj kvalitet får du et resultat, der holder sæson efter sæson.

Træ uden forudgående behandling

Vejret i Danmark kan nogle gange være både hårdt og fugtigt. Det er derfor ekstra vigtigt at beskytte træet ordentligt, så det er rustet til vejr og vind. Her kan du læse vores produktanbefalinger, så du sikrer en god grundbeskyttelse af træ, der ikke er behandlet før:

Du finder alt til træværket hos Flügger

Når du skal give dig i kast med at male garagen eller carporten, er super kvalitetssikret træmaling nødvendigt for at træværket holder i mange år. Med Flüggers træbeskyttelse får du op til 15 års beskyttelse med ren slidstyrke i verdensklasse mod sol, regn og frost. Så gør dig selv en tjeneste, tjek vores udvalg og smid en træbeskyttelse fra Flügger i kurven.
Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!