Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Få en smuk sølvgrå patina på dit træværk

Med den nye 08 Wood Tex Patina kan du på bare et lille års tid give fx din træterrasse den smukke sølvgrå overflade, som man ellers kun ser på dyrt ædeltræ efter mange års ventetid.

Træværk med Patina ser smukt og elegant ud – men det tager bare hulens mange år, før træet får den helt rigtige patina. Eller gør det?

Med den nye Flügger Patina behandling kan du få en smuk patina på dit trykimprægnerede træværk.

Efter behandlingen tager det kun et lille års tid, før træet får det helt rette udseende - og samtidig er dit træværk godt beskyttet mod fugt og råd i op til 10 år.

Find træbeskyttelse her.

Sådan gør du:

08 Wood Tex Patina er en systembehandling, der består af 2 trin - Patina og Sealer.

Inden du begynder behandlingen, skal du sikre dig at træet er rent og tørt. Rengør fx med Flügger Terrasserens og lad træet tørre.

Er der tale om helt nyt trykimprægneret træ skal du vente i 2-3 måneder med at behandle, da det ofte indeholder en del væske, som gør at Patina-behandlingen har svært ved at trænge ind i træet.

Træet behandles 2 gange med 08 Wood Tex Patina med 1 times mellemrum.

4-6 timer efter påføres den dertilhørende 08 Wood Tex Sealer, som beskytter træet i op til 10 år. Denne påføres kun 1 gang og efter ca. 6 timers tørring, kan du gå på terrassen.

Et kæmpe udvalg af Woodtex træbeskyttelse findes lige her.

Vejrforhold

Patina er en super behandling til det danske klima, da den har brug for både sol og regn for at udvikle det flotteste patina-look i løbet af året efter behandlingen.

Bare husk at træet stadigvæk skal være rent og tørt, når du påfører behandlingen.

 

Hent gratis brochure

Vil du vide mere om produktet, kan du hente en informationsbrochure her.

Du er også meget velkommen til at kigge ind i din nærmeste Flügger butik og få fingrene i vores 08 Wood Tex Patina.

 

Du finder alt til træværket hos Flügger

Når du skal give dig i kast med at male garagen eller carporten, er kvalitetssikret maling og træbeskyttelse nødvendigt for at træværket holder i mange år. Med Flüggers træbeskyttelse får du op til 15 års beskyttelse med ren slidstyrke i verdensklasse mod sol, regn og frost. Så gør dig selv en tjeneste, tjek vores udvalg og smid en træbeskyttelse fra Flügger i kurven.
Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!