Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Hvilken epoxy maling er bedst?

Med epoxy maling opnår du utroligt slidstærke overflader, som kan modstå væsentlig brugsbetinget slid og holdbarhed i utrolig mange år. For nogle er spørgsmålet, om der er forskel på epoxymaling og om epoxy farligt. Du får svarene her på siden. Læs mere og få svar på disse ting.

Opnå slidstærkt garagegulv og stuegulv

Epoxy maling er den ideelle løsning til at give ekstra holdbarhed til gulve i garagen, stuen og gangarealer med meget trafik. Ikke alene giver den et stærkt fundament, der er holdbart i utrolig mange år, men også en overflade som er nem at rengøre. Epoxymaling kan også anvendes på båddæk og udbedring af skader for yderligere beskyttelse mod fugtskader.

 

Er epoxy farligt?

Når epoxy påføres og ikke er fuldt gennemhærdet, kan det være farligt ved kontakt med hud og øjne. Man kan opleve hudeksem og værste fald blærer ved hudkontakt med epoxy. Derfor skal du ALTID være iklædt langærmet trøje, lange bukser, beskyttelsesbriller og handsker. Efter 28 døgn er epoxy gennemhærdet, og så kan du sikkert opholde og boltre dig på gulvet. Husk at lufte godt ud under og efter påførsel af epoxy maling for et godt indeklima.

 

Nem epoxy maling til hjemmet

Vi er ikke i tvivl om niveauet for vores malings ydeevne og unikke egenskaber. Vores produkter testes og kvalitetssikres nemlig, så du kan være sikker på at produktet præsterer hver gang. På samme måde, ved vi at vores epoxy maling er én af de bedste, som du kan male dit gulv med. Du behøver ikke tage vores ord for det, da det egentlig er subjektivt, hvad der fungerer for dig og hvordan udtrykket i sidste ende bliver. Med epoxy maling opnår du ikke kun styrke, men et industrielt udtryk med blanke overflader og et moderne udseende. Du finder vores epoxy maling herunder, som er et to-komponentsystem, dvs. at de to komponenter skal blandes sammen inden udførsel.

Find og læs vejledningen til hvordan maler med epoxy maling i vores udførlige guide lige her.

 

Opnå slidstærke gulve i stuen og garagen

Man kan næsten ikke forstå, at man kan opnå så slidstærke gulve, som med epoxy maling. Hvis bare man kunne opnå et unikt udseende med epoxymaling, men når ja, det kan du jo sagtens, eftersom epoxy har høj glans og et moderne og industrielt udtryk. Kom i gang nu, ved at bestille din epoxy-maling på Flügger.dk, og alt tilbehør til malerprojektet. Du kan modtage din maling og tilbehør allerede i morgen - så du nemt og hurtigt kan komme i gang med trylleriet. For det er nærmest som magi med epoxybelægning. Blot kast i kurven og bestil nu! Med Flügger ved din side, så er du altid i trygge hænder.

Er du på udkig efter et stort udvalg af epoxy?

Hvis du skal bruge andre epoxyprodukter end almindelig god epoxy maling, så har vores søsterside Malgodt.dk ét af Danmarks største udvalg af epoxymaling, epoxybelægning og alt tilbehør til epoxy. Besøg Malgodt.dk her for at se det store udvalg af epoxy

Vi ønsker dig rigtig god arbejdslyst!