Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Hvad kan resin bruges til?

Resin minder meget om harpiks, men man kan samtidig tænke superlim, bare i større mængder.

Hvad er resin?

Resin er et syntetisk middel, som bruges som bindingsmiddel og som coating, dvs. belægning, til materialer, som skal hærdes mod vand. Resin minder meget om harpiks, men man kan samtidig tænke superlim, bare i større mængder. Det findes i epoxymaling for at agere bindemiddel, men kan fås i sin rene essens. 

 

Resin bruges til:

Resin kan anvendes til støbning og samling af plankeborde. Resin støbes i forme og egner sig bedst som tykke dele. I plankeborde er resin perfekt som limklæder og til at kunne udfylde hulrum og revner i træets udformning. Find en pensel frem og påfør resin på træbordet. Så nemt er det!

Opnå utrolige slidstærke gulve med epoxy to-komponents maling

Der er ingen tvivl om, at epoxymaling er en af de bedste muligheder for dem, der ønsker en holdbar gulvbelægning i deres garage eller stue. Denne type har gang på gang vist sig at være yderst modstandsdygtig over for slitage, hvilket betyder, at du aldrig får brug for endnu et lag! Du bør sørge for altid at beskytte dig selv ved at bære lange ærmer og bukser under påføringsprocessen. Eventuelt handsker og åndedrætsværn, hvis det ønskes, fordi dampe kan påvirke indeklimaet betydeligt selv op til flere dage efter færdigt arbejde - så husk at lufte godt ud i de pågældende rum.     

Bestil din resinholdige epoxymaling hos Flügger

Køb din to-komponents epoxymaling her på Flügger.dk og al tilbehør til projektet. Så får du produkter, som giver utrolig flotte resultater. Få yderligere information og vejledning om epoxymaling her. Bliv klogere på hvordan du blandet komponenterne og påføringsprocessen. Vi leverer indenfor få dage, lige til din hoveddør - for at du hurtigt og nemt kan komme i gang med maleropgaven. Hos Flügger elsker vi farver og godt håndværk. Så vi håber at du vil med på rejsen henimod en endnu mere farverig verden. Dyrk farver med masser af betydning og personlighed.

 

Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!