Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Sådan fjerner du maling fra mursten

Der kan nemt komme maling på murstenene, når du maler gavlen på huset. Alternativt ønsker du måske at fjerne et helt lag maling. Læs mere og bliv klogere på fremgangsmåden for at fjerne maling på mursten nedenfor.

Fjern maling med brun sæbe?

Hvis du ønsker at fjerne malersprøjt og -stænk eller fjerne et helt lag fra murstenene, er brun sæbe en glimrende løsning til formålet. 

 

Guide: Sådan fjerner du malersprøjt og -stænk

Malersprøjt og -stænk fjernes ved at pensle brun sæbe direkte på området, hvorefter at du lader sæben sidde overdækket med husholdningsfilm i mindst et døgn. Lad sidde i 5-7 dage ved genstridig maling. Når malingen er blødgjort, så kan du skrubbe overfladen med en hård børste. Skyl efter med lunkent vand. 

 

Guide: Sådan fjerner du lag med maling

Lag med maling på mursten fjernes ved at pensle brun sæbe i et tykt lag på hele overfladen. Dernæst overdækkes hele overfladen med husholdningsfilm efter bedste evne, hvorefter at du lader sæben sidde i mindst et døgn. Lad sidde i 5-7 dage ved genstridig maling. Når malingen er blødgjort, så skal den behandles med eddikesyre for at neutralisere den basiske brune sæbe. Påfør med en syntetisk malerrulle. Dernæst kan du spule overfladen med en højtryksrenser. Husk at undgå vandsprøjt på dig selv. Du kan med fordel beskytte dig selv med sikkerhedsbriller og handsker.

Skrab maling bort

Du kan alternativt skrabe maling bort med en malingskraber, hvis du ikke har en højtryksrenser. Hos Flügger kan du få en stålbørste kombineret med en malingskraber, som gør det nemt at fjerne maling. Du finder vores skrabere på denne side.

I trygge hænder med Flügger

Husk at Flügger leverer hjem til dig på få hverdage. Vores produkter er kvalitetssikrede og vi står klar til at vejlede dig i dit gør-det-selv projekt. Lad dig inspirere af vores univers, hvis du overvejer at male huset, carporten eller hvad du nu ønsker. Du er altid i trygge hænder med Flügger ved din side. Bestil i dag på Flügger.dk.

 

Vi ønsker dig rigtig god arbejdslyst!