Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Hvad er akryl- og alkydmaling?

De fleste ved at maling består af forskellige bestanddele, herunder farvestoffer, men vidste du at maling faktisk er plastik. For det er enten akryl eller alkyd som malingen indeholder som grundsten, men hvad er disse to? Læs mere og forstå forskellen på akryl og alkyd plastik.

Hvad er akrylmaling?

Når det gælder akrylmaling til brug på vægge, lofter og lignende, er den markante forskel at akrylmaling er mindre slidstærk og hårdfør. Det skyldes at akrylmaling er vandbaseret, hvilket dog gavner tørretiden, så du hurtigt kan få en tør overflade. Når du maler med akrylmaling, er du ofte i et sundere indeklima, fordi det er mere skånsomt for dig og omgivelserne. Oplev en miljøvenlig akrylmaling, som holder i mange år hos Flügger. For maling er vigtig at være i høj kvalitet. Du får en maling af høj kvalitet med Dekso 1 - som kan bestilles på Flügger.dk.

Hvad er alkydmaling?

Når det gælder alkydmaling, er udendørs maling at finde, som træbeskyttelse og metalmaling, som gør overfladen den meget slidstærk og hårdfør. Alkydmaling er oliebaseret, som gør at den holder i lang tid og kan slides markant - som ude i vind og vejr. Derimod er terpentin uundgåeligt i oliebaseret alkydmaling, hvor længere påvirkning har sundhedsskadelig effekt. Af denne årsag er færre og færre udendørs maling oliebaserede, men derimod vandbaserede. Med Wood Tex serien får du skånsomme og effektiv vandbaseret træbeskyttelse.

Du finder vores udvalg her. 

Dit valg er vigtigt - køb hos Flügger Farver

Som man ved, er kvalitet altid vigtigt og bør være markant i valget af maling. Giv dig hen i trygge rammer med Flügger ved din side. Hvis du giver maling fra Flügger en chance, så bliver du ikke skuffet og gavner kun dine slutresultater. Køb nu og få det hjem i morgen - bare kom i sving! For 499 kroner kan levering blive gratis. Kom i gang nu.

 

Vi ønsker dig rigtig god arbejdslyst!