Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Hvilken maling bruger maleren?

Som regel vil man kun male med den bedste maling, og malermesterens valg er ofte en relevant anbefaling. Nærmest et kvalitetsstempel, som bekræfter at hvis maleren bruger dét, så må det være godt. Men hvad maler maleren egentlig med?

Malerens valg

Vi har en tæt relation med malermestre rundt omkring i Danmark, fordi vi ønsker at investere i vores kunder. Vi er lydhøre overfor hvad de kræver af en maling, for de bedste betingelser og i sidste ende - et fantastisk produkt at arbejde med. Derfor har vi skabt Flutex Pro-serien, som kan al dét en maler efterspørger og gør malerarbejdet endnu nemmere for professionelle. Mange malermestre bruger Flüggers maling, fordi de ved at rækkeevne og dækkeevne er fænomenal - hver gang. Vores maling er også produceret med at være nem at arbejde med for øje, hvis man er kender, som mange malere er og sætter stor pris på. For Flüggers maling er for mange malere førstevalget, når de skal ud og male for deres kunder. Selvom det er fristende at tro, at malerens valg er det bedste, er det måske ikke altid det bedste valg for dig som gør-det-selv forbruger. Derfor har vi også skabt Dekso-serien, som kvalitetsmæssigt er én af de bedste malinger på markedet. Med utrolig vaskbarhed og intense udtryk, er Dekso-serien altid vores anbefaling til dig som gør-det-selv.

 

Vores bedste maling

Når du selv skal male boligen og ønsker et betagende resultat med intense farver og kuriøse egenskaber i fortræffelighed, er Dekso-serien ideel til dette formål. Vi har udviklet en maling, som vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder, fordi den utvivlsomt spiller alle steder i hjemmet. Derudover er den svanemærket og produceret med fornuftige krav for et godt miljø og indeklima. Vores Dekso 1 Ultramat anbefaler vi på vægge og lofte i opholdsrum, og Dekso 20 H2O anbefaler vi i mere krævende rum, som er udsat for fugt og brugsbetinget slid. Dermed skal du blot tage stilling til rummets krav og hvilken farve du ønsker. For hos Flügger kan du vælge utallige farver og nuancer - se evt. vores farvekort her på Flügger.dk. For maling er ikke bare maling - der er forskel. Smid gerne en Dekso i kurven og få den sendt hjem indenfor få dage. 

 

Maling på kort sigt - Du kan kalde den billig, vi kalder den prisvenlig

Det er utvivlsomt vigtigt at malingen er af høj kvalitet, men hvad nu med prisen? Hos Flügger har vi skabt Perform-serien, som præsterer dét som en maling skal kunne - den skal dække godt, være nem at arbejde med og sørge for et pænt udseende. Flügger Perform-serien er mere prisvenlig end vores andre serier, men du får stadigvæk et produkt i høj kvalitet. På den måde opretholder du farven og dækkeevne på væggen. Du kan bruge den til vægge og lofter i alle boligens opholdsrum, som stue eller værelse.

Perform er svanemærket ligesom Dekso og Flutex Pro. Den fås i glans 5, 7 eller 10. Find udvalget af Perform og flere herunder. Bestil i dag og modtag din maling indenfor få dage.

Køb én af malerens favoritter

Maling fra Flügger er én af de få favoritter blandt malerne i det danske land. For man ved at hvis maleren bruger det, er det en maling som præsterer bedre end de fleste. Så hvis du skal male, er Dekso 1 Ultramat og Dekso 20 H2O perfekte til at give hjemmet masser af farve og udtryk. 

 

Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!