Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Blå farver

At male noget blåt kan åbne et rum og få det til at virke mere rummeligt. Blå er den perfekte farve til stuer, der skaber en beroligende atmosfære for dem, der samles. I soveværelser fremkalder lysere blå nuancer en følelse af komfort og afslapning. Se eksempelvis vores smukke Noble Blue.

Alt imens marineblå eller dybe blå farver giver et sofistikeret udtryk i arbejds- eller spisestuer. Uanset hvilken nuance du vælger, vil blå maling på dine vægge være den perfekte baggrund for enhver form for indretning.

 

Se vores kæmpe udvalg af blå nuancer og find den perfekte blå farve til dit næste maleprojekt.

Noble Blue IN-767

En lysere blå som tilfører luft og lethed til rummet. Giver en illusion af at kigge på en klar, blå himmel. Et perfekt valg til fx soveværelset.

Oregon Grape NO.53

Her er en nuance af blå, som både giver os følelsen af det moderne, men som også trækker referencer til Funktionalismen – også kaldet funkisstilen. Med Oregon Grape kan du tilføre din indretning et miks af noget meget tidsaktuelt samt et strejf af designhistorie.

Wegner Blue

En klassisk design blå, som udspringer af 1960’ernes farverige periode – men stadig tøjlet, så den egner sig fortrinligt til store flader. Tilfører rummet karakter.