Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Jordfarver

Er du på udkig efter jordfarver til dit malerprojekt? Du er landet det rette sted! Hos Flügger er vi, i al beskedenhed, 100-meter-mestre i farver og selvfølgelig også jordfarver.

Maling kan fås i et utal af farver. Men der er noget dragende og beroligende ved at gå tilbage til det grundlæggende. Jordfarver kan være med til at skaber en følelse af hygge, varme og nærvær.

Uanset om du vælger at male et helt rum eller blot vil fremhæve bestemte områder, kan jordfarver være med til at skabe en følelse af harmoni og karakter til dit hjem.

På billedet kan du eksempelvis se hvordan vores farve 2357 kan bruges til smukt at fremhæve paneler og andre detaljer i dit hjem.  

Hvad er jordfarver?

Du har måske bemærket, at jordfarver er ret populære i boligindretningen, men hvad er de egentlig? Jordfarver dækker typisk over nuancer af brun, okker og orange.

Hos Flügger forstår vi, hvor specielle disse dæmpede farver kan være. De kan skabe en følelse af varme og nærhed i ethvert rum, som du vælger at male.

Jordfarver er varme og indbydende. De er perfekte til at skabe en rar atmosfære i dit hjem. Hos Flügger er vores udvalg af jordfarver stort og varieret, fra diskret beige til rustik lerfarve - og alt derimellem! Uanset om du ønsker at dække hele din væg med farve eller blot male karme og paneler, så har Flügger nuancen til dig. Vælg din yndlingsjordtone og tilføj et beroligende touch til din indretning. Vi har præcis den farve, du har brug for. Lad dig inspirere af vores sortiment og skab en atmosfære af ro og elegance i dit hjem.