Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Bring lyserøde nuancer ind i dit hjem

Står du og mangler en frisk, sprød eller behagelig farve til dit hjem?

Lyserøde farver er en af nutidens mest populære nuancer. Den findes i mange forskellige variationer, der hver især bidrager med deres egen unikke stemning, alt efter hvordan du ønsker at dit værelse eller bolig skal indrettes.

Lyserøde farver findes i en række forskellige nuancer - fra bløde og afdæmpede til skarpe og levende farver.
En mat lyserød vil give en følelse af lethed, mens mere glinsende versioner kan få rummet til at føles mere elegant. Den lysrøde farve kan bruges i et væld af kombinationer. Lyserød kan bruges til at skabe en kontrast eller varme stemningen op. Hvis du har hvide paneler, så ville lyserøde nuancer være en perfekt kontrast til dette. Da den lyserøde farve vil være blid, og ikke så intens.

Uanset hvad din indretningsstil er, har Flügger noget, der passer til din stil. Fra lyserød til dyb magenta, du kan helt sikkert finde noget, der passer til dit design. Lyserød bringer ikke kun farve ind i dit liv, men skaber også en indbydende og hyggelig atmosfære, som du kan nyde.


Du kan opnå et smukt resultat ved at male med Dekso 1 Ultramat. Den giver et ultramat finish, som vil gøre at du opnår den rette behagelige effekt, da den hjælper med at sprede lyset smukt ud i rummet.