Blå farver

5 blå farver som gør sig godt på væggen.

Blå er en kongelig og kostbar kulør – og én af de mest populære farver i indretningen. 

Den forandrer sig meget ift. belysning i rummet. Den mørkeblå farve giver dybde, mens en lyseblå giver fornemmelsen af vidde og uendelighed. 

Generelt er blå beroligende og giver udtryk for ro, afslappethed og tilfredshed. Farven symboliserer desuden venskab.

1

Berlinerblå no. 22

Berlinerblå er en klassisk farve, som bygger på et historisk pigment. En klar farve som egner sig godt som statementfarve i indretningen, fx en dør eller et større møbel. 

2

Eilersen Genéve

En mørk og meget stilfuld blå med usædvanlig dybde. En blå der er meget rummelig overfor den øvrige farveskala da den, til trods for mørkhed og farvemæthed, ikke er højtråbende, men nærmest underspillet. Står smukt med stramt og enkelt design. 

3

Noble Blue IN-767

En lysere blå som tilfører luft og lethed til rummet. Giver en illusion af at kigge på en klar, blå himmel. Et perfekt valg til fx soveværelset.

4

Oregon Grape no. 53

Her er en nuance af blå, som både giver os følelsen af det moderne, men som også trækker referencer til Funktionalismen – også kaldet funkisstilen. Med Oregon Grape kan du tilføre din indretning et miks af noget meget tidsaktuelt samt et strejf af designhistorie.

5

Wegner Blue

En klassisk design blå, som udspringer af 1960’ernes farverige periode – men stadig tøjlet, så den egner sig fortrinligt til store flader. Tilfører rummet karakter.

Her finder du nyheder og information fra Flügger

Tips & Tricks

Kanter

Brug en pensel langs kanterne og en lille rulle bagefter så tæt på kanten som muligt for at mindske den synlige penselstruktur.

Tips & Tricks

Ruller

Du skal vælge din malerulle ud fra det underlag, du skal male på: Skal du male en væg med struktur, fx savsmuldstapet, kan du vælge en grovere rulle, der smører mere maling på væggen. Hvis du skal male på glat filt eller væv, er en rulle med finere finish bedre for at opnår en glattere struktur.

Farveinspiration

Antracitgrå: Mørkegrå farve til hjemmet

Antracit er den perfekte mørkegrå farve til hjemmet. Ikke så delikat og sart som hvid, knap så hård og opslugende som sort.
Grå farver

Farveinspiration

Grå farver til hjemmet

Grå er et fantastisk alternativ til den hvid væg, da den ofte giver rummet lidt mere kant og personlighed. Vi har samlet 5 bud på, hvilken grå du skal vælge.

INDEFARVER

Tidens populære farver

Med "Tidens farver" fra vores nye indendørs farvekort giver vi vores bud på 20 helt unikke farver til hjemmet..
Grønne farver

FARVEINSPIRATION

Grønne farver

De fleste grønne farver står flot til både mørke og lyse træsorter samt metaller som kobber, messing og stål.
Farven Seacliff

INDEFARVER

Farveinspiration: Maling af en enkelt væg

Vil du gerne male en væg i en anden farve, eller er du klar til at eksperimentere endnu mere med farver og tapet? Find farveinspiration til boligen her.