• ...

Blå farver

5 blå farver som gør sig godt på væggen.

Blå er en kongelig og kostbar kulør – og én af de mest populære farver i indretningen. 

Den forandrer sig meget ift. belysning i rummet. Den mørkeblå farve giver dybde, mens en lyseblå giver fornemmelsen af vidde og uendelighed. 

Generelt er blå beroligende og giver udtryk for ro, afslappethed og tilfredshed. Farven symboliserer desuden venskab.

Berlinerblå + Zinkhvid NO.22

Berlinerblå er en klassisk farve, som bygger på et historisk pigment. En klar farve som egner sig godt som statementfarve i indretningen, fx en dør eller et større møbel.

Eilersen Genéve

En mørk og meget stilfuld blå med usædvanlig dybde. En blå der er meget rummelig overfor den øvrige farveskala da den, til trods for mørkhed og farvemæthed, ikke er højtråbende, men nærmest underspillet. Står smukt med stramt og enkelt design.

Noble Blue IN-767

En lysere blå som tilfører luft og lethed til rummet. Giver en illusion af at kigge på en klar, blå himmel. Et perfekt valg til fx soveværelset.

Oregon Grape NO.53

Her er en nuance af blå, som både giver os følelsen af det moderne, men som også trækker referencer til Funktionalismen – også kaldet funkisstilen. Med Oregon Grape kan du tilføre din indretning et miks af noget meget tidsaktuelt samt et strejf af designhistorie.

Wegner Blue

En klassisk design blå, som udspringer af 1960’ernes farverige periode – men stadig tøjlet, så den egner sig fortrinligt til store flader. Tilfører rummet karakter.